Sport

Alex Chipciu explică de ce FCSB e favorită cu Anderlecht: ”Au mulţi tineri. Nu mai bagă banii din trecut”

FCSB întâlnește Anderlecht în etapa a 2-a a grupelor Conference League, iar Alex Chipciu e de părere că ”roș-albaștrii” au șanse mari să se impună.
15.09.2022 | 15:27
Alex Chipciu explica de ce FCSB e favorita cu Anderlecht Au multi tineri Nu mai baga banii din trecut
Alex Chipciu explică de ce FCSB e favorită cu Anderlecht: ”Au mulţi tineri. Nu mai bagă banii din trecut”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României va avea parte încă o dată de un stadion plin la meciul de joi, FANATIK aflând că până miercuri seară se vânduseră nu mai puțin de 28.500 de bilete.

FCSB, văzută cu prima șansă de Alex Chipciu în meciul cu Anderlecht

Fost jucător atât la FCSB, cât și la Anderlecht, Alex Chipciu consideră că echipa lui Nicolae Dică este favorită în partida de pe Arena Națională, explicând faptul că belgienii au decis să nu mai investească foarte mulți bani și să mizeze pe tineri.

ADVERTISEMENT

”Am făcut parte din ambele echipe. Va fi un meci în care FCSB va avea şanse. Anderlecht este o echipă, cumva, pe acelaşi profil ca şi al FCSB-ului cu mulţi tineri, cu mulţi copii. Nu cred că mai bagă banii din trecut, când eram eu şi Stanciu acolo.

Va fi un meci în care FCSB va avea şanse. Cred că va fi un meci mai greu pentru FCSB la Bruxelles. În acelaşi timp, şi copiii sunt valoroşi. Îi ştiu de când erau mic, de la 13-14 ani. Unii s-au şi vândut cu 20-25 de milioane de euro. Acum nu merg bine, au pierdut în campionat, au schimbat şi sistemul de joc”, a declarat Chipciu, pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Anderlecht Bruxelles, din etapa a 2-a a grupelor Conference League, se va disputa joi, 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională. În prima rundă, ”roș-albaștrii” au fost învinși la Londra de West Ham, scor 1-3, iar Anderlecht a trecut acasă de Silkeborg, scor 1-0.

Mazzu, se teme de FCSB

În conferința de presă premergătoare meciului de joi, antrenorul lui Anderlecht Bruxelles, Felice Mazzu, a vorbit la superlativ despre FCSB și a nominalizat cei mai periculoși jucători din lotul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a avut un discurs cu tentă auto motivațională la conferința de presă de dinaintea meciului cu Anderlecht Bruxelles și a ținut să se compare cu Jurgen Klopp când a fost întrebat dacă poate fi demis în cazul unui eșec.

Andrei Cordea este jucătorul momentului la FCSB. Mijlocașul e conștient de momentul excelent pe care îl traversează, dar nu se gândește la un transfer și vrea să pună umărul la renașterea FCSB-ului, pe care o consideră cea mai iubită echipă din România.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu are, deocamdată, un sezon foarte slab în tricoul lui FCSB, în condițiile în care în stagiunea trecută a fost unul dintre jucătorii de bază, iar Gabi Balint crede că tânărul fotbalist are probleme de ordin mental.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru ”1x și sub 4,5 goluri” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT