Fotbal international

Alex Chipciu, extrem de sincer după meciul modest cu Malta: ”E dureros când te chinui cu ei. Cu Spania nu aş fi făcut nimic dacă jucam”

08.09.2019 | 23:03
Alex Chipciu extrem de sincer dupa meciul modest cu Malta E dureros cand te chinui cu ei Cu Spania nu as fi facut nimic daca jucam

Fundașul dreapata Alex Chipciu a fost extrem de sincer după meciul modest cu Malta și a dezvăluit că a fost tensiune în vestiar, iar la final l-a simțit dezamăgir pe selecționerul Cosmin Contra. România s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul de la Ploiești din preliminariile Campionatului European din 2020.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,20 este cota pentru ”2 goluri marchează oaspeții în prima repriză a meciului Luxemburg – Serbia”. Vezi toate cotele AICI

Alex Chipciu, extrem de sincer după meciul modest cu Malta: ”Singurul lucru pozitiv e faptul că am câștigat”

”Au fost multe reacții după meciul cu Spania, acum abia am bătut cu 1-0. Singurul lucru pozitiv e faptul că am câștigat. Am trăit mai multe meciuri de genul asta în care nu merge nimic, ai 1-0, te duci pe atac și iei un gol și se termină calificarea. Am trăit asta și la Steaua și la Anderlecht, se întâmplă. Și noi în teren, vorbeam cu colegii, fotbalul e atât de greu și de dureros, te lovești, ești epuizat fizic”, a declarat cu sinceritate Alex Chipciu după meciul modest cu Malta.

”Ne-a fost greu să-i desfacem, s-au apărat foarte bine, cu marcaj om la om. Mai avem șanse la calificare, suntem la mâna noastră, va fi foarte greu, asta e clar. Mulțumesc suporterilor pentru că ne-au încurajat, după un astfel de meci nu te mai aplaudă nimeni, e un mare merit. Se termina totul cu un egal. Dacă eram cu Spania nu făceam nimic, au fost multe reacții legate de sistem, e foarte greu cu Spania, te pasează indiferent de sistem”, a spus Chipciu la Pro TV.

Alexandru Chipciu în acțiune în meciul România – Malta

”E dureros când te chinui cu Malta”

”Am în minte Steaua cu Manchester City sau cu Lazio, s-au apărat sus și au luat 4, 5-0. Puteam să egalăm cu Spania, să nu uităm asta. Ei au jucători la toate marile cluburi europene, gândiți-vă dacă ar juca Real Madrid cu Ludogorets, FCSB, Slavia Praga. Ce să fac cu Spania? Nu făceam nimic dacă jucam. Poate Tătă, Chiricheș s-ar putea bate la nivelul lor. E dureros când te chinui cu Malta, îmi pare rău și pentru Mister. Am simțit tensiune, și pe Mister foarte dezamăgit, e normal, ne pare rău pentru că n-a fost o problemă. Și daca ne-am apărat cu 5 ce? Era oricum greu să faci posesie cu Spania, e clar”, a mai afirmat Chipciu.

România a învins Malta cu 1-0 în preliminariile Campionatului European dion 2020. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de George Pușcaș, care i-a dedicat reușita unui tânăr decedat într-un accident rutier.