Fotbal intern

Alex Chipciu îi răspunde fostului patron: „Mi-e şi rușine să vorbesc cu domnul Becali să facem caterincă, adică la modul «Ce faci, bre, nea Gigi?»”

08.04.2020 | 10:49
Alex Chipciu ii raspunde fostului patron Mie si rusine sa vorbesc cu domnul Becali sa facem caterinca adica la modul Ce faci bre nea Gigi
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a fost deseori ironizat de Gigi Becali după ce a ales să revină în fotbalul românesc, la CFR Cluj, dar refuză să intre într-un dialog de la distanță cu patronul fostului său club.

Alex Chipciu, răspuns pentru Gigi Becali

Alex Chipciu a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai celor de la FCSB în ultimul deceniu, dar, în momentul în care a revenit în fotbalul românesc, a ales să semneze cu CFR Cluj, rivala la titlu a „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

După momentul transferului la CFR, Gigi Becali a declarat, în repetate rânduri, că Alex Chipciu nu va reuși să se impună în formația lui Dan Petrescu și că și-a pierdut calitățile pe care le avea în perioada în care a evoluat la FCSB.

Răspunsul lui Alex Chipciu nu a întârziat să apară, însă mult mai reținut față de ironiile lansate de patronul FCSB.

ADVERTISEMENT

Am văzut acum că şi domnul Becali a spus ceva despre mine, văzusem prin ziar. Mi-e greu să vorbesc… Adică mi-e greu.

Mi-e şi rușine să vorbesc cu domnul Becali să facem caterincă, adică la modul «Ce faci, bre, nea Gigi? ce mai faci? ce ai mai făcut?» Nu, văd lucrurile altfel, e fostul meu patron. Clar că ţine la noi, pentru că vorbeşte, dacă nu te interesează şi nu mai ţii nu mai vorbeşti de acea persoană, e clar.

ADVERTISEMENT

Nici nu vreau să intru într-o caterincă din asta. Am un respect pentru oamenii care sunt mult mai în vârstă decât mine.

Chiar dacă domnului Becali îi place mult la televizor şi îi place să vorbească, mă abţin să îi răspund, pentru că am jucat la Craiova şi, după meci, am spus ceva de FCSB, fără să înţep pe nimeni, nu am nicio răutate.

ADVERTISEMENT

Eu nu am nicio răutate faţă de nimeni de la FCSB, nu m-am dus la CFR ca să îi fac în ciudă cuiva de acolo. Eu îmi văd doar de drumul meu, mă antrenez cât pot de bine şi să mă autodepăşesc ca jucător”, a declarat Alex Chipciu la TV Telekomsport.

Cinci trofee cu FCSB

Alex Chipciu a traversat cea mai bună perioadă din carieră la FCSB, club pentru care a evoluat între ianuarie 2012 și iulie 2016.

În tricoul roș-albastru, mijlocașul de bandă a cucerit trei titluri în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României, a evoluat în optimile de finală ale Europa League, împotriva lui Chelsea, după eliminarea celor de la Ajax, și în grupele Ligii Campionilor.

  • 3.000.000 de euro a plătit Anderlecht pentru transferul lui Alex Chipciu de la FCSB
ADVERTISEMENT