ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Alex Chipciu, ironic după U Craiova – CFR: „Degeaba pasezi și ai 2 ocazii că nu poți înscrie șapte goluri”

Autor: Flaviu Popa | 23.02.2020 | 22:37
Alex Chipciu, ironic după U Craiova - CFR: „Degeaba pasezi și ai 2 ocazii că nu poți înscrie șapte goluri”
Alex Chipciu

Alex Chipciu a debutat pentru CFR Cluj, după o perioadă în care s-a antrenat pentru a ajunge la forma fizică optimă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nu a dezamăgit și a făcut un meci bun, fiind lăudat inclusiv de antrenorul Dan Petrescu. În schimb, Chipciu nu a ratat ocazia să ironieze Universitatea Craiova.

Chipciu, ironic după U Craiova – CFR Cluj: „Degeaba pasezi dacă nu e cu scop”

Mijlocașul nu a simțit din teren „asaltul” Craiovei, cu toate că în prima repriză oltenii au avut șapte goluri pe spațiul porții lui Arlauskis.

ADVERTISEMENT

„Avem un lot valoros, sunt foarte mulți jucători care rămân pe dinafară. Ne-am mărit avansul față de celelalte echipe. Am fost asaltați de Craiova? Au avut 2-3 ocazii, nu puteau să dea 7 goluri din două ocazii.

Noi nu vrem să pasăm ca Barcelona, vrem să învingem. Acum cică am fost asaltați. Degeaba faci posesie între fundașii centrali, cu pase de 70 de metri, sunt degeaba. Craiova e echipă bună, oricum.

ADVERTISEMENT

Depinde cum privim norocul, se întâmplă să crezi că CFR are noroc la fiecare meci, dar ăsta e stilul nostru, așa se câștigă campionatele. Așa a fost și la Anderlecht, bătaie, cu posesie câștigi campionate doar dacă o faci cu scop. Altfel ții posesia degeaba.

Ați văzut și la Steaua cu Chindia, s-a ținut posesia, dar dacă nu e cu scop, cum e City, Barcelona… Revenirea mea a fost OK, m-am detașat de gândurile negative, presiunea a fost doar în mintea mea.

ADVERTISEMENT

Eu am alergat 40 de kilometri singur săptămâna aceasta.Totuși, nu am fost pescar la Anderlecht.

Avem echipe bune în campionat, CFR, Steaua, Viitorul, Astra, însă există o difernță între România și Belgia. Trebuie să faci multe ca să ajungi la același nivel”, a declarat Chipciu.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit 7 șuturi pe poartă cu CFR Cluj în prima repriză, însă lucrurile s-au „reglat” pentru clujeni în mitanul secund când elevii lui Papură au șutat o singură dată pe spațiul porții.

  • 800.000 de euro e cota lui Alex Chipciu pe piața transferurilor
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!