Fotbal intern

Alex Chipciu, mesaj pentru Gigi Becali după ce patronul a spus că-l așteaptă la FCSB. EXCLUSIV

29.11.2019 | 11:26
Alex Chipciu mesaj pentru Gigi Becali dupa ce patronul a spus cal asteapta la FCSB EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o știre apărută în presa din Belgia, conform căreia Alex Chipciu este așteptat la FCSB în pauza de iarnă. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor s-a declarat încântat de o eventuală revenire a mijlocașului, dar a precizat că nu s-a discutat nimic. Între timp, Becali a primit de la Chipciu răspunsul despre un transfer la FCSB.

Alex Chipciu, răspuns pentru Gigi Becali privind un transfer în iarnă la FCSB

În pauza pentru ultimele meciuri ale echipelor naționale în preliminariile EURO, Anderlecht Bruxelles a disputat o partidă amicală, în care noul antrenor, Franck Vercauteren, a dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii mai puțin folosiți. Alex Chipciu, care încă nu a jucat în acest sezon la Anderlecht, a avut o prestație slabă, marcându-și și un autogol. Motiv pentru belgieni să scrie că românul a ratat și ultima șansă de a rămâne la Bruxelles.

ADVERTISEMENT

Astfel a apărut varianta FCSB pentru mijlocașul de 30 de ani care este în ultimul an de contract cu gruparea din capitala Belgiei. FANATIK a aflat că Alex Chipciu i-a oferit lui Gigi Becali un răspuns privind o mutare la FCSB în această iarnă. Alex i-a transmis patronului că nu se pune problema unui transfer, împrumut sau definitiv, mai ales că în vară va rămâne liber de contract și va putea semna cu oricine.

Victor Pițurcă s-a arătat și el interesat de transferul lui Alex Chipciu la Craiova

Numele lui Alex Chipciu la FCSB a apărut și datorită revenirii lui Meme Stoica la club, acesta având o relație foarte apropiată cu jucătorul. Oricum, cei de la FCSB sunt conștienți că în acest moment, practic, Chipciu nici nu ar avea unde să joace, nici fundaș dreapta, nici mijlocaș pe aceeași bandă, Vintilă având destule soluții pe ambele posturi.

ADVERTISEMENT

10 august 2011 este data la care Alex Chipciu a fost debutat la echipa națională de către Victor Pițurcă, în San Marino – România 0-1. Are 46 de meciuri și 6 goluri pentru națională

De Alex Chipciu a vorbit laudativ în ultimele zile și antrenorul Craiovei, Victor Pițurcă, omul care a lucrat foarte bine cu Alex la echipa națională. ”Chipciu e jucătorul lui Anderlecht. Are un salariu mare acolo, noi avem o limită la Craiova. Dacă e dispus, are telefonul meu, poate să mă sune”, a declarat Victor Pițurcă. Acesta vrea să-și întărească lotul pentru a ataca titlul în sezonul de primăvară.

  • 3,3 milioane de euro au plătit cei de la Anderlecht pentru transferul lui Alex Chipciu de la FCSB în iulie 2016
  • 1 singur meci a jucat Chipciu în acest sezon, dar nu la Anderlecht, ci la națională: România – Malta 1-0, 8 septembrie 2019, integralist
ADVERTISEMENT