Sport

Alex Chipciu, lăudat de antrenorul de la Sparta Praga! Ce i-a zis mijlocaşul

11.07.2018 | 08:43
Alex Chipciu laudat de antrenorul de la Sparta Praga Ce ia zis mijlocasul

Alex Chipciu, lăudat de antrenorul de la Sparta Praga, după ce s-a transferat în Cehia. Fostul “şeptar” de la FCSB a plecat de la Anderlecht la Sparta, iar noul antrenor al românului a dezvăluit ce discuţie a avut cu acesta atunci când i-a transmis că l-ar dori la echipa sa.

Pavel Hapal a rămas impresionat de dorinţa de performanţă a lui Alexandru Chipciu şi a decarat că în momentul în care i-a spus că îl ia la Sparta, acesta i-a făcut o promisiune, aceea că echipa va lua din nou titlul de campioană a Cehiei: ”Când i-am spus că-l vreau la Sparta, el imediat mi-a răspuns că vom câştiga din nou titlul”, a dezvăluit Pavel Hapal.

Alex Chipciu, lăudat de antrenorul de la Sparta Praga

Alexandru Chipciu a plecat de la Anderlecht după doi ani de zile şi spune de ce a avut nevoie să plece din Belgia: ”Am jucat constant cu antrenorul care m-a adus şi am ajuns în cupele europene. Apoi, s-a schimbat antrenorul, am stat două luni în România, deoarece tatăl meu era pe moarte în spital şi când m-am întors m-am luptat ca să redevin titular, dar am avut probleme medicale şi apoi am intrat doar ca rezervă. Echipa s-a schimbat mult şi aşa că am spus că este nevoie de o schimbare”, a declarat Chipciu pentru sparta.cz.

Alex Chipciu, lăudat de antrenorul de la Sparta Praga după transfer
Alex Chipciu, lăudat de antrenorul de la Sparta Praga. Mijlocaşul, în cadrul unei conferinţe de presă

La Sparta Praga, Alexandru Chipciu va fi din nou coleg cu Nicolae Stanciu, după ce aceştia au evoluat împreună şi la FCSB, şi la Anderlecht. Tot la Sparta activează şi Bogdan Vătăjelu.

1.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu