Sport

Alex Chipciu, răspuns pentru Gigi Becali după ce l-a făcut trădător: ”Au fost vremuri frumoase”

Finanțatorul Gigi Becali a fost dezamăgit de faptul că Alex Chipciu a ales să meargă la CFR Cluj, iar jucătorul i-a răspuns acum omului de afaceri.
28.05.2021 | 17:48
Alex Chipciu raspuns pentru Gigi Becali dupa ce la facut tradator Au fost vremuri frumoase
ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a spus că este decepționat de alegerea lui Alexandru Chipciu de a merge la rivala CFR Cluj, mai ales că era unul dintre favoriții săi.

Mai mult, Becali a pus pe seama legăturii de familie dintre Chipciu și Raul Rusescu jocul bun al atacantului de la Academica Clinceni în partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Răspuns elegant din partea lui Alex Chipciu pentru Gigi Becali

După ce foștii jucători de la FCSB care acum sunt legitimați la Clinceni i-au răspuns lui Gigi Becali, acum a venit rândul lui Alex Chipciu să-i dea replica patronului ”roș-albaștrilor”.

”Relația dintre mine și Rusescu este de naș-fin. Asta nu înseamnă sub nicio formă că înaintea meciului direct i-aș fi putut cere să-mi facă vreun favor. E vorba despre cariera lui mai presus de relația noastră extrasportivă!

ADVERTISEMENT

Și Pintilii este prietenul meu și viitorul meu fin, dar nu cred că se poate pune problema să apelăm la astfel de favoruri. Legat de domnul Becali… Îl respect pentru vremurile frumoase pe care le-am petrecut la Steaua. Știu că am fost unul dintre preferații dumnealui și îmi pare rău dacă acum mă consideră un trădător”, a declarat Chipciu pentru gsp.ro.

Chipciu vrea să lucreze cu Mutu

În ceea ce privește viitorul său, fostul mijlocaș de la FCSB a spus că mai are un an de contract cu CFR Cluj, dar nu a ascuns faptul că și-ar dori să lucreze cu Adrian Mutu, cel care a semnat de curând cu FC U Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

”Mai am un an de contract cu CFR Cluj, nu știu ce-mi rezervă viitorul. Mi-ar plăcea să colaborez cu Adi Mutu, dar nu mă văd jucând la o altă echipă din Liga 1. FC U Craiova este o formație iubită și mă bucură revenirea ei în prima ligă”, a spus Chipciu.

El a vorbit și despre posibilitatea de a juca în continuare pentru echipa națională: ”Atât timp cât nu sunt convocat, nu vreau să spun nimic despre echipa națională. Le urez doar multă baftă foștilor mei colegi și selecționerului Mirel Rădoi!”

ADVERTISEMENT

Unde a câștigat CFR Cluj titlul

În final, Alexandru Chipciu a vorbit și despre sezonul recent încheiat în care a câștigat titlul cu CFR Cluj: ”Dacă mă raportez la câștigarea campionatului, a fost un an reușit pentru echipă. Personal, mi-aș fi dorit să contribui mai mult la îndeplinirea obiectivelor.

Trăgând linie însă, sunt mulțumit că am încheiat sănătos stagiunea, cu două trofee în palmares. În opinia mea, a contat experiența și maturitatea fotbaliștilor noștri care au gestionat meciurile cu miză foarte mare. Aici s-a jucat titlul”.

CFR Cluj s-a impus împotriva FCSB-ului în ultima etapă din campionat, scor 2-0, iar la finalul partidei, jucătorii lui Edi Iordănescu au declanșat petrecerea. Deac și compania au început să petreacă pe teren, în aplauzele fanilor, urmând ca petrecerea să se mute într-un cadru amenajat de club, pentru a celebra un nou titlu.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT