Sport

Alex Chipciu, resemnat înaintea returului CFR – Steaua Roșie: ”Minunile nu sunt în fiecare zi”

Învinsă categoric în tur, CFR Cluj caută o minune cu Steaua Roșie, dar Alex Chipciu nu este convins că rezultatul poate fi întors.
25.08.2021 | 23:38
Alex Chipciu resemnat inaintea returului CFR  Steaua Rosie Minunile nu sunt in fiecare zi
ADVERTISEMENT

Campioana României  a pierdut fără drept de apel meciul de la Belgrad, scor 0-4, și are șanse minime să meargă mai departe în această competiție, dar va ajunge în grupele Conference League.

Cunoscut ca un apropiat al fotbalul din Serbia, Cornel Dinu a dezvăluit pentru FANATIK că oaspeții l-au invitat la meciul CFR Cluj – Steaua Roșie, dar a refuzat să meargă deoarece este este susținător al formației Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu nu crede în ”remontada” la meciul CFR – Steaua Roșie

În conferința de presă susținută înaintea meciului retur CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul Europa League, mijlocașul Alex Chipciu este resemnat în ceea ce privește calificarea, dar speră într-o victorie de palmares.

”Echipa cred că e motivată să facă un meci foarte bun mâine (n.r. – joi), în primul rând să câştigăm, cred că ăsta e principalul obiectiv, şi apoi, bineînţeles, în funcţie de ce ne va oferi meciul, noi vrem să profităm de toate ocaziile.

ADVERTISEMENT

În fotbal orice este posibil, asta e clar, ei ne-au bătut cu 4-0 acolo, şi noi putem să înscriem goluri, dar e clar că nu va fi uşor, iar minunile nu sunt în fiecare zi. Noi sperăm, dar cel mai important lucru e să facem un meci bun, să câştigăm, pentru oamenii care vor veni la stadion şi pentru orgoliul nostru de fotbalişti”, a declarat Chipciu.

Sârbii, considerați sub Young Boys

”Eu sunt motivat, colegii mei cred că sunt la fel de motivaţi, atmosfera e una bună, cred că la CFR a fost mereu atmosfera aceasta de a vrea să câştigi fiecare meci, de-aia s-au şi câştigat campionate de-a lungul anilor, şi aşa este şi acum.

ADVERTISEMENT

Am stat pe marginea terenului la meciul de la Belgrad. Dacă ar fi să fac comparaţie între Steaua Roşie şi Young Boys, cred că e diferenţă mare în favoarea celor de la Young Boys ca valoare.

Cred că puteam profita de acest meci mult mai bine, dar asta este, se mai întâmplă şi să pierzi la scoruri mari, asta face parte din fotbal”, a mai spus mijlocașul campioanei României.

ADVERTISEMENT

Chipciu, mulțumit cu grupele Conference League

Alexandru Chipciu crede că aceasta este valoarea fotbalului românesc la acest moment, dar este mulțumit că va putea juca alături de CFR Cluj în grupele unei competiții europene.

”Dacă am ajuns aici, acesta e nivelul fotbalului românesc. Pentru noi este un plus că jucăm într-o competiţie europeană şi vom avea parte de meciuri europene, dar rezultatul îţi dă şi nivelul fotbalului românesc sau nivelul nostru ca jucători.

Dacă noi eram jucători mai buni, probabil îi băteam pe cei de la Young Boys. Dar asta nu înseamnă că nu facem tot ce ţine de noi să ne calificăm şi când jucăm cu echipe cotate mai bine decât noi”, a încheiat Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT