Fotbal intern

Alex Chipciu și Alin Toșca susțin campania ”Play at home with Playmakers”, lansată de UEFA și Disney

05.05.2020 | 15:19
Alex Chipciu si Alin Tosca sustin campania Play at home with Playmakers lansata de UEFA si Disney
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu și Alin Toșca au decis să se implice în ajutorarea fotbalului feminin și susțin campania „Play at home with Playmakers”, lansată de UEFA și Disney.

Alex Chipciu și Alin Toșca susțin campania ”Play at home with Playmakers”

Alex Chipciu și Alin Toșca au fost colegi la FCSB, dar și la echipa națională, iar acum s-au decis să se alăture unei campanii venite să ajute și să susțină fotbalul feminin din România.

ADVERTISEMENT

„Play at home with Playmakers” este un program lansat de UEFA în colaborare cu Disney, care folosește caractere din poveștile Disney să inspire fetele la mișcare.

România este una dintre primele țări care a făcut parte din acest proiect

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, este mândru pentru că România este una dintre primele țări europene care a făcut parte din acest proiect:

ADVERTISEMENT

„A fi una dintre primele țări care a făcut parte din acest program pan-european este o declarație puternică pentru fotbalul românesc.

Dacă suntem cu adevărat hotărâți să atragem mai multe fete în fotbal, trebuie să fim conștienți de mediul care va face acest lucru posibil”.

ADVERTISEMENT

„Pentru a spori participarea, trebuie să începem cu cei mai tineri participanți, motiv pentru care sunt convins că proiectul Playmakers va avea un real succes în România – mai ales că acum fetele se pot implica chiar de acasă”, a mai spus președintele Federației pentru frf.ro.

„Inițiativa acestui proiect mi se pare incredibilă. Fetele sunt întotdeauna binevenite în regatul fotbalului! Playmakers este combinația perfectă între animație și mișcare și o modalitate excelentă de a-i face pe copii cât mai activi în casele lor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că sunt jucătoare de fotbal, sunt și mamă de aproape 2 ani. Copilul meu se luptă deja cu tehnologia, deoarece vrea să petreacă cât mai mult timp posibil vizionând clipuri video cu personajele sale preferate.

Prin urmare, recomand tuturor părinților să sprijine acest proiect, descărcând materialele Playmakers și distrându-se cu fiicele lor“, crede și Florentina Olar, căpitanul naționalei de fotbal feminin.

ADVERTISEMENT