Fotbal intern

Alex Cicâldău i-a scos pe “câini” la tablă! Notele după Dinamo – U Craiova 0-1

19.10.2020 | 00:45
Alex Cicaldau ia scos pe caini la tabla Notele dupa Dinamo  U Craiova 01
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat cu 1-0 derby-ul campionatului cu Dinamo. “Câinii” au făcut un nou joc modest, sărac în realizări și rămân pe locul de baraj cu doar 5 puncte acumulate din 21 posibile. 

Echipa lui Cristiano Bergodi continuă parcursul perfect în Casa Pariurilor Liga 1 având șapte victorii în primele șapte meciuri. Dar, în ciuda victoriei, pierderile lui Koljic și Mihăilă atârnă greu, iar asta s-a văzut în jocul ofensiv al oltenilor, unul cu multe hibe.

ADVERTISEMENT

La Dinamo se observă lipsa de omogenitate a lotului. Ce este și mai îngrijorător este că deja Cosmin Contra a avut la dispoziție două luni pentru a forma și omogeniza echipa, însă acest lucru întârzie. “Câinii” au jucători valoroși, însă deocamdată ideile de joc lipsesc, iar sub comanda lui Contra, “câinii” au înregistrat deja patru înfrângeri.

Notele după Dinamo – U Craiova 0-1! Bic l-a anihilat pe Garcia de la Man. City

În confruntarea cu Universitatea Craiova, remarcatul serii a fost Alexandru Cicâldău. Echipa olteană are meritul de a fi jucat foarte organizat, nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a plecat de la București cu trei puncte.

ADVERTISEMENT

Notele după Dinamo – U Craiova 0-1

Dinamo: 

Rene Hinojo – 5 – A fost pe minge la faza penalty-ului, însă nu a reușit să respingă. A avut câteva intervenții sigure în partea secundă.

Deian Sorescu – 5 –  A ținut bine banda dreaptă a apărării, profitând și de evoluția neconvingătoare a lui Baiaram.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic – 5 – A avut o intervenție providențială la centrarea foarte bună a lui Bălașa, însă a comis penalty la faza imediat următoare.

Ricardo Grigore – 5 – Câteva ezitări în prima parte, dar a blocat bine atacurile oltenilor. A ratat o șansă bună în partea secundă după o pasă venită de la Fabbrini

ADVERTISEMENT

Andrei Radu – 4 –  Vulnerabil în banda stângă. Oltenii au creat pericol acolo, centrarea periculoasă a lui Mihai Bălașa venind de acolo. În plus, Bărbuț a pătruns nestingherit de câteva ori în banda dreaptă.

Janusz Gol – 5 – Un joc presărat cu greșeli. A pus Craiova pe contraatac în finalul primei reprize după ce a ratat o pasă simplă. A dispărut din joc în partea secundă.

Aleix Garcia – 5 –  În prima repriză s-a remarcat doar la cornerele executate. Evoluție modestă pentru pretențiile jucătorului venit de la Manchester City.

Andreas Mihaiu – 4 – Nu s-a văzut prea mult în cele 41 de minute jucate. S-a evidențiat doar printr-un cartonaș galben văzut în debutul meciului și un șut ratat din poziție foarte bună

Borja Valle – 6 – Activ în atac, a dat câteva pase de efect prin care și-a pus colegii într-o poziție bună. Lovitura sa de cap, respinsă greu de Pigliacelli.

Juan Camara – 5 – O prezență episodică. A avut câteva incursiuni periculoase, dar avea perioade importante în care dispărea din joc

Adam Nemec – 4 – Foarte puține mingi au ajuns la el în prima parte. A marcat în finalul primei reprize, dar a fost într-un offside mare. Izolat, și de adversari, dar și de colegi. A ratat o șansă uriașă în minutul 82.

Au intrat pe parcurs: 

Diego Fabbrini (min. 41) – 6 – A reușit o acțiune de efect în debutul părții secunde și i-a pus mingea pe tavă lui Grigore, care a reluat defectuos. Foarte activ de când a intrat pe teren, a creat pericol.

David Gonzales (min. 65) – 4 –  A apărut puțin în joc. Încă neacomodat cu fotbalul românesc, cu echipa. Grăitoare în acest sens este pasa simplă din prelungiri, trimisă în afara terenului.

Paul Anton (min. 74): A jucat prea puțin pentru a se remarca.

Abdoulaye Ba (min. 74): A apărut în atac și a dat o foarfecă în prelungiri, mult peste poartă.

Magaye Gueye (min. 74): Nu a reușit să aducă plusul în atac pe care îl căuta Cosmin Contra în final.

U Craiova:

Mirko Pigliacelli – 7 –  Șomer în prima parte. A intervenit foarte bine la lovitura de cap a lui Valle și pe final a fost foarte sigur pe el la ocaziile dinamoviste.

Constantin Olteanu – A evoluat doar patru minute, fiind schimbat cu Stephane Acka.

Mihai Bălașa – 7 – Evoluție bună în prima parte. De la centrarea tăioasă respinsă greu în corner a pornit faza golului din penalty.

Marius Constantin – 7 – A scos un penalty în minutul 27. A ieșit de pe teren în minutul 34 după ce a resimțit probleme la coapsă, fiind înlocuit de Vătăjelu.

Nicușor Bancu – 7 –  Ca și în meciul cu Austria, a avut multe urcări în atac. De această dată a creat și pericol.

Dan Nistor – 6 – Risipă mare de efort de la Nistor, care s-a văzut destul de puțin din joc. A ieșit la rampă în minutul 69 când a avut un șut periculos la poartă.

Ovidiu Bic – 7 – A alergat mult, a ținut bine mijlocul terenului. L-a anihilat pe Aleix Garcia foarte bine.

Alexandru Cicâldău – 8 – Din nou unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor. A transformat penalty-ul din prima parte, iar la mijlocul terenului a greșit puține mingi.

Cristi Bărbuț – 6 – A dat bătăi de cap apărării dinamoviste. A avut câteva acțiuni periculoase în bandă, dar nu a pus în pericol poarta adversă. Schimbat în minutul 59

Andrei Ivan – 5 – Foarte indolent, a ratat cu seninătate câteva ocazii mari. A fost schimbat în minutul 59

Ștefan Baiaram – 5 – O evoluție slabă în prima parte. După pauză a pus mai mult osul și a ratat o șansă bună. Șutul său a fost reținut de Hinijo.

Au intrat pe parcurs:

Stephane Acka (min. 4) – 6 –  În ciuda unor probleme de marcaj și a unor pase greșite, e și meritul său că tabela a rămas imaculată în dreptul oltenilor.

Bogdan Vătăjelu (min. 34) – 7 – S-a achitat bine de sarcinile defensive. Chiar dacă oltenii păreau că vor avea de suferit în apărare după schimbarea lui Constantin, Vătăjelu a reușit să țină bine banda dreaptă.

Ivan Mamut (min. 59) – 6 –  Activ în atac, a încercat poarta ori de câte ori a avut ocazia. Și-a folosit fizicul masiv în câteva rânduri pentru a se lupta cu fundașii dinamoviști

Mihai Căpățână (min. 59) – 6 – A intrat bine, cu tupeu. A avut câteva acțiuni periculoase.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 1,85 este cota pentru “1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT