Fotbal intern

Alex Cicâldău, pesimist cu reluarea campionatului: „Ne încurcă destul de mult pauza. O să ne fie foarte greu fizic”

08.04.2020 | 13:59
Alex Cicaldau pesimist cu reluarea campionatului Ne incurca destul de mult pauza O sa ne fie foarte greu fizic
ADVERTISEMENT

Alex Cicâldău consideră că principala problemă a jucătorilor din România, după relurea campionatului, va fi forma fizică, afectată de lunga pauză competițională.

Semnalul de alarmă tras de Alex Cicâldău

Fotbalul românesc este suspendat de aproape o lună din cauza pandemiei de coronavirus și, după decretarea stării de urgență, jucătorii sunt nevoiți să improvizeze, la domiciliu, ședințe de pregătire.

ADVERTISEMENT

Alex Cicâldău, mijlocașul Universității Craiova, consideră că lunga perioadă de pauză competițională va duce la probleme fizice pentru jucători, în momentul reluării campionatului.

Fotbalistul dezvăluie că încearcă să se mențină într-o formă fizică cât mai bună în această perioadă și iese din casă pentru alergări.

ADVERTISEMENT

Când ies să alerg iau buletinul și declarația pe propria răspundere la mine, nu vor fi probleme. Ne încurcă destul de mult pauza, nu știm când vom putea reveni, deja stăm de ceva timp.

O să ne fie greu până o să facem pregătirea fizică, până o să prindem forma noastră maximă. Sunt sigur ca se va lua cea mai bună decizie.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim în siguranță când începem campionatul și pregătirea și sunt sigur că se va alege cea mai bună soluție”, a declarat Alex Cicâldău la TV ProX.

Cicâldău, golgheterul Universității Craiova

Mijlocașul Alex Cicâldău este, de departe, cel mai bun marcator al Universității Craiova în această stagiune.

ADVERTISEMENT

În cele 25 de partide bifate în Liga 1, internaționalul român a reușit să puncteze de 10 ori. Pe locul doi în ierarhia golgheterilor Craiovei se află Valentin Mihăilă și Nicușor Bancu, cu câte patru reușite.

Universitatea Craiova a jucat ultimul meci oficial pe 8 martie, pe Arena Națională, cu FCSB. Formația lui Corneliu Papură a pierdut fără drept de apel, cu 1-4, și a coborât pe locul trei în clasamentul din play-off, la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

  • 1.000.000 de euro a plătit Universitatea Craiova pentru transferul lui Alex Cicâldău de la Viitorul
  • 12 goluri a marcat Cicâldău pentru Craiova în acest sezon în toate competițiile
ADVERTISEMENT