Fotbal intern

Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul cu U Craiova în ziua derby-ului cu FCSB: “Vorbim diseară pe teren”

15.09.2019 | 13:32
Alex Cicaldau sia prelungit contractul cu U Craiova in ziua derbyului cu FCSB Vorbim diseara pe teren

Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul cu U Craiova chiar în ziua derby-ului cu FCSB. Duminică, de la ora 21:00, cele două rivale se vor înfrunta pe stadionul “Ion Oblemenco” în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar oltenii îşi doresc să dea lovitura.

Alex Cicâldău a semnat noul contract cu U Craiova şi este pregătit de derby-ul cu FCSB

În ziua derby-ului cu FCSB, contul oficial de Facebook al lui U Craiova a anunţat că Alex Cicâldău a semnat prelungirea contractului cu formaţia din Bănie. Mijlocaşul central de 22 de ani a oferit câteva scurte declaraţii la scurt timp după ce şi-a pus semnătura pe noul acord, scadent în 2025, cu echipa antrenată de Victor Piţurcă.

“Sunt fericit, îmi doresc să rămân mai mult timp la Știința. Nu a fost nicio problemă, așa cum am citit în mass-media și chiar am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Am acuzat o stare de oboseală în ultima perioadă, neavând vacanță și nefăcând pregătirea centralizată, dar voi fi din ce în ce mai bun. Vorbim diseară pe teren. Forza Știința”, a declarat Alex Cicâldău.

  • 12 meciuri a jucat Alex Cicâldău la U Craiova în actualul sezon
  • 6.07.2018 este data când Alex Cicâldău a fost transferat de U Craiova de la Viitorul
Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul cu U Craiova în ziua derby-ului cu FCSB
Alex Cicâldău şi-a prelungit contractul cu U Craiova în ziua derby-ului cu FCSB

Alex Cicâldău, printre cei mai buni jucători ai naţionalei U21 la EURO 2019

Alex Cicâldău a jucat pentru naţionala U21 a României la Campionatul European de tineret din vara acestui an. Mijlocaşul de 22 de ani a fost titular în toate cele patru meciuri jucate de selecţionata pregătită de Mirel Rădoi, care a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Cosmin Contra i-a oferit debutul lui Alex Cicâldău la naţionala mare, primul meci jucat de starul Universităţii Craiova fiind bifat în martie 2018, când a evoluat 7 minute în amicalul Israel – România 1-2. La ultima acţiune a tricolorilor, mijlocaşul de 22 de ani a fost rezervă în înfrângerea cu Spania, scor 1-2, şi a jucat toate cele 90 de minute în victoria cu Malta, scor 1-0.

  • 4.000.000 de euro este cota lui Alex Cicâldău