Fotbal intern

Alex Cicâldău, talismanul Universităţii Craiova în lupta pentru titlu. Decisiv în ultimele două meciuri: 2 goluri pentru 6 puncte

03.07.2020 | 22:36
Alex Cicaldau talismanul Universitatii Craiova in lupta pentru titlu Decisiv in ultimele doua meciuri 2 goluri pentru 6 puncte
ADVERTISEMENT

Alexandru Cicâldău pare să fie talismanul Universității Craiova, mijlocașul oltenilor marcând golul decisiv în partida cu Gaz Metan Mediaș, 2-1, dar și cu CFR Cluj, 3-2.

Mijlocașul oltenilor are un sezon de vis în campionat și este unul dintre oamenii de bază din formația lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

„Cic”, cum este poreclit de fanii din Bănie, visează cu ochii deschiși la câștigarea unui titlu cu Universitatea Craiova.

Alex Cicâldău, talismanul Universității Craiova

Alexandru Cicâldău continuă să fie unul dintre jucătorii decisivi ai oltenilor din actualul sezon, reușind să înscrie din nou golul victoriei, de această dată împotriva lui Gaz Metan Mediaș, 3-2.

ADVERTISEMENT

Tânărul mijlocaș a impresionat de când s-a transferat în Bănie, motiv pentru care poate să fie o opțiune pentru selecționata României, în vederea barajului cu Islanda.

În urma reușitei sale, Cicâldău a ajuns la 10 goluri în campionat, având și 5 pase decisive.

Cifrele lui Alexandru Cicâldău de la reluarea campionatului:

  • Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 2-1 (o pasă decisivă la primul gol al oltenilor)
  • Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-1 (o pasă decisivă la primul gol al oltenilor)
  • CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-3 (a marcat golul victoriei)
  • Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova 1-2 (a marcat golul victoriei)
ADVERTISEMENT

Cicâldău, plin de speranțe după victoria cu Gaz Metan Mediaș

Alexandru Cicâldău a vorbit despre victoria cu Gaz Metan Mediaș și a recunoscut că este plin de speranțe înaintea meciului cu FCSB, deși știe că nu va fi o partidă ușoară.

Ne bucurăm pentru că am câștigat toate cele patru meciuri și trebuie să le luăm pe fiecare în parte. Știam că va fi un meci greu, nu conta că au plecat jucători.

ADVERTISEMENT

Meciul cu FCSB e ca oricare altul, trebuie să luăm cele trei puncte. Noi suntem la mâna noastră”, a spus Alexandru Cicâldău după meciul cu Gaz Metan Mediaș.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
  • 22 de ani a împlinit Alexandru Cicâldău pe 8 iulie

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2.40 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT