Fotbal intern

Alex Couto nu mai este directorul general al lui Dinamo! Anunţul oficial făcut de „câini“

14.12.2020 | 14:23
Alex Couto nu mai este directorul general al lui Dinamo! Anunţul oficial făcut de „câini“
Pablo Cortacero şi Alex Couto, ce doi spanioli demişi de CA Dinamo. FOTO: facebook
ADVERTISEMENT

Nu e deloc linişte la Dinamo. Investitorii spanioli care trebuiau să salveze clubul l-au împins pe marginea prăpastiei, de fapt, iar suporterii din Programul DDB au luat atitudine. Astăzi, 14 decembrie, a fost revocat din funcţie directorul executiv Alex Couto.

În cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, reprezentantul suporterilor a propus demiterea spaniolului, iar membrii CA au votat în favoarea acestei demiteri.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei săptămâni, Consiliul de Administraţie îl înlăturase şi pe Pablo Cortacero din funcţia de preşedinte, în locul lui fiind numit Constantin Iftimescu

DDB: „Începe curăţenia în Ştefan cel Mare“. Alex Couto, demis

Asociaţia suporterilor, Programul DDB, se implică din ce în ce mai mult în salvarea clubului Dinamo. După ce, în trecut, au alimentat financiar echipa, ca să poată achita salarii, să obţină licenţa etc., acum fac modficări şi în componenţa Consiliului de Administraţie.

ADVERTISEMENT

Primul care şi-a pierdut funcţia a fost Pablo Cortacero, omul care a cumpărat Dinamo şi a devenit preşedintele clubului. Prin vot în CA, pe 27 noiembrie, Constantin Eftimescu a preluat funcţia de la Cortacero.

După trei săptămâni a venit rândul lui Alex Couto, directorul executiv. Acesta a fost demis în dimineaţa zilei de 14 decembrie. Anunţul revocării sale a fost făcut pe pagina de Facebook a suporterilor, care au anunţaţ că urmează şi alte acţiuni.

PRIMUL PAS AL ZILEI:
începem CURĂȚENIA în Ștefan cel Mare!

În cadrul Consiliului de Administrație al lui Dinamo,…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Monday, December 14, 2020

În perioada următoare, clubul va fi reprezentat de exclusiv de preşedintele Constantin Eftimescu şi de Cornel Ţălnar (membru CA) în raporturile cu FRF, LPF şi toţi ceilalţi parteneri ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Iată mesajul integral postat de Peluza Cătălin-Hîldan:

„PRIMUL PAS AL ZILEI: începem CURĂȚENIA în Ștefan cel Mare!

În cadrul Consiliului de Administrație al lui Dinamo, întrunit în aceasta dimineață, la inițiativa acționarului DDB, membrii acestuia au decis REVOCAREA DIN FUNCȚIE a directorului executiv Alex Couto.

Și iată cum săpașii încep să dispară din schemă, rând pe rând!

Vă reamintim că în urmă cu 3 săptămâni, același Consiliu de Administrație l-a înlăturat pe Pablo Cortacero din funcția de președinte, înlocuindu-l în acest sens cu Constantin Eftimescu.

ADVERTISEMENT

Revenim cu pasul doi al zilei în curând, câinilor! Fiți pe fază!

Vino alături de noi! www.programddb.ro

AVEM TREABĂ!“, au scris suporterii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri