Sport

Alex Creț și Mădălina Amăistroaie, ultimii doi români calificați la Jocurile Olimpice. Team Romania are acum 95 de sportivi

Sportivii Alex Creț (judo) și Mădălina Amăistroaie (tir cu arcul) au obținut pe ultima sută de metri biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris.
26.06.2024 | 06:30
Alex Cret si Madalina Amaistroaie ultimii doi romani calificati la Jocurile Olimpice Team Romania are acum 95 de sportivi
Sportivii Alex Creț (judo) și Mădălina Amăistroaie (tir cu arcul) au obținut pe ultima sută de metri biletele pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Sursă fot: Facebook Mădălina Amăistroaie
ADVERTISEMENT

Cea mai importantă competiție din lume va avea loc în capitala Franței, în perioada 26 iulie – 11 august. Delegația României la marele eveniment din această vară va avea în componență 95 de sportivi.

Alex Creț și Mădălina Amăistroaie merg la Jocurile Olimpice de la Paris

Ultimii doi români care au obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris sunt judoka Alex Creț și Mădălina Amăistroaie, care va concura în proba de tir cu arcul. Astfel, numărul total al Team România este acum de 95 de sportivi.

ADVERTISEMENT

”Calificare la Jocurile Olimpice Paris 2024! Team Romania – 94 sportivi calificați. E oficial, Alex Creț a fost confirmat de Federația Internațională de Judo și va reprezenta Team Romania la competiția de la Paris.

Alex Creț, legitimat la CSM Oradea este antrenat la lot de Emil Morar. El este la prima participare olimpică și va fi singurul reprezentant al acestei discipline care va concura la Jocurile de la Paris. Felicitări, Alex! Bine ai venit în Echipa Olimpică! Succes la Paris!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a COSR.

ADVERTISEMENT

”Calificare la Jocurile Olimpice Paris 2024. Team Romania – 95 sportivi calificați. Pentru a doua oară consecutiv, Mădălina Amăistroaie va reprezenta Team Romania în competițiile de tir cu arcul de la Jocurile Olimpice. Sportiva legitimată la CSM Suceava și CSU Cluj, antrenată de Viorel Hăbian și Ioana Covaliu.

Ea primit loc cotă din partea Federației Internaționale de specialitate și de azi face parte din Echipa Olimpică Team Romania pentru Paris 2024. Mădălina a concurat și la JO Tokyo 2020. Bine ai venit în Echipa Olimpică, Mădălina!”, este anunțul venit de la COSR.

ADVERTISEMENT

David Popovici simte presiunea Jocurilor Olimpice

Cu ceva vreme înainte de startul Jocurilor Olimpice, FANATIK a făcut câteva interviuri în exclusivitate cu sportivii români care ne vor reprezenta la Paris și a aflat ce obiective și-a trasat fiecare sau cu ce așteptări pornește la drum.

Mălina Călugăreanu este singura scrimeră din România calificată la Jocurile Olimpice de la Paris. Floretista este la a doua participare olimpică după Rio 2016 și a dezvăluit pentru FANATIKva merge să se lupte de la egal la egal cu cei mai buni.

ADVERTISEMENT

Probabil cel mai important nume din delegația României este cel al înotătorului David Popovici, de la care se așteaptă titluri olimpice, iar puștiul de doar 19 a recunoscut pentru FANATIKpresiunea este una uriașă.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care...
De ce a fost Dacia aproape imposibil de cucerit. Secretele războinicilor neînfricați care o apărau de romani
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Show-ul verii de pe Netflix. Deja a cucerit publicul
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta