Sport

Alex Creţu semnează cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Impresarul jucătorului a confirmat informația Fanatik. Update Exclusiv

Alex Creţu și-a reziliat contractul cu FCSB şi are deja o primă ofertă surpriză din Liga 1, de la Sepsi Sf. Gheorghe.
29.08.2021 | 12:45
Alex Cretu semneaza cu Sepsi Sfantu Gheorghe Impresarul jucatorului a confirmat informatia Fanatik Update Exclusiv
Alex Creţu, ofertă surpriză din Liga 1! La ce echipă de play-off e dorit după ce reziliază cu FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
29-08-2021
09:54

Alex Crețu va semna pe doi ani cu Sepsi

Alexandru Crețu și-a reziliat contractul cu FCSB și va semna cu Sepsi Sf. Gheorghe, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă de acum o săptămână.

„Alexandru va merge la Sepsi. Va semna un contract pe doi ani. În rest, nu pot divulga elemente financiare din contract”, a spus impresarul Florin Vulturar pentru Digisport.

28-08-2021
07:48

Alex Crețu, tot mai aproape de Sepsi. Mihai Stoica a confirmat informația oferită în exclusivitate de Fanatik

Alex Crețu și-a reziliat contractul cu FCSB și este foarte aproape de a semna cu Sepsi Sf. Gheorghe, informație oferită în exclusivitate de Fanatik încă din 22 august și confirmată de Mihai Stoica.

„Alexandru Crețu și Stipe Vucur au semnat rezilierea, sunt liberi de contract. Am înțeles de la Crețu că avea ofertă din Grecia, dar a fost întors din drum și va trata cu Sepsi. Regret că nu s-a impus, problema e că în Slovenia a jucat mijlocaș meci de meci, iar la noi a fost folosit fundaș central, ba mai mult, fundaș central stânga, post cu care nu era familiar. 

Băiat admirabil, se antrena, dar în fotbal trebuie să accepți că nu te potrivești unei idei tactice sau la echipă”, a spus Mihai Stoica într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu suporterii, susșinută pe pagina de Facebook a FCSB.

 

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Alex Creţu nu mai vrea să continue cu FCSB şi a cerut rezilierea contractului. La scurt timp după derby-ul pierdut cu Rapid, Gigi Becali a declarat că fundaşul trebuie să-şi caute echipă, fiind vinovat la faza în care Vinicius şi-a înscris în proprie poartă.

Alex Creţu, ofertă surpriză din Liga 1. Sepsi e prima echipă care s-a interesat, iar jucătorul aşteaptă rezilierea cu FCSB

FANATIK a aflat că Sepsi Sfântu Gheorghe este echipa care s-a interesat de Alex Creţu, după ce internaţionalul român a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali. Formaţia care a evoluat în play-off-ul din sezonul trecut l-a ofertat pe jucătorul de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Alex Creţu l-a sunat pe Gigi Becali şi i-a transmis că vrea rezilierea contractului. Fotbalistul nu a fost prezent la prima şedinţă de pregătire a lui Edi Iordănescu, dar nici la restul antrenamentelor, şi s-a pregătit separat.

“După meciul de ieri, Alexandru Creţu îşi caută echipă. Ce să mai discutăm? Ce vânzoleală? Ce să mai faci? A venit liber de contract, i-am dat şi bani, 100.000 de euro, îl las liber. Mai este perioadă de transferuri, o să îşi caute echipă”, anunţat Gigi Becali după Rapid – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT

Alex Creţu a fost primul transfer făcut de FCSB pentru actualul sezon

FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul lui Alex Creţu la FCSB, prima mutare făcută de Gigi Becali pentru actualul sezon. Chiar dacă la prezentarea oficială l-a lăudat, patronul vicecampioanei României şi-a schimbat părerea după derby-ul cu Rapid.

În minutul 39 al meciului cu Rapid, Alex Creţu a dat pe lângă mingea centrată de Claudiu Belu-Iordache. Balonul l-a lovit pe Vinicius şi a intrat în poarta lui Andrei Vlad, astfel că giuleştenii au obţinut cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Înfrângerea din derby-ul cu Rapid a produs un cutremur puternic pe banca tehnică. Gigi Becali a renunţat la serviciile lui Dinu Todoran şi l-a adus pe Edi Iordănescu, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK.

A rezistat doar 615 minute la FCSB

Atunci când a fost transferat, Gigi Becali anunţa că Alex Creţu nu va putea fi scos din echipă. În plus, patronul FCSB îi schimba postul internaţionalului român şi îl trecea în centrul liniei defensive, după ce acesta evoluase ca mijlocaş defensiv la NK Maribor.

ADVERTISEMENT

“Pe Crețu nu poți să-l scoți din echipă, pentru că e fundaș central. Îmi place comportamentul lui. A vorbit cu mine și nu a avut nicio emoție, nimic. Îl cheamă și Alexandru, e nume de războinic. Alexandru cel Mare!”, declara Gigi Becali la prezentarea oficială a lui Alex Creţu.

Alex Creţu a fost integralist la FCSB până la derby-ul cu Rapid. La pauza meciului de pe Arena Naţională, fotbalistul de 29 de ani a fost înlocuit cu Iulian Cristea, fotbalist care a intrat, la rândul lui, în dizgraţia lui Gigi Becali.

Până la derby-ul cu Rapid, Alex Creţu jucase 7 meciuri la FCSB, ceea ce a însumat 615 minute. Reprofilat fundaş central, jucătorul a bifat 5 prezenţe în Liga 1 şi 2 în preliminariile Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,85 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT