Sport

Alex Creţu, pe placul lui Gigi Becali! Cum se motivează noul fundaş al FCSB: “Crede în Dumnezeu!” Foto

Alex Creţu s-a transferat la FCSB, iar noul fundaş central pare să fie pe placul lui Gigi Becali, nu doar datorită înălţimii.
09.06.2021 | 10:14
Alex Cretu pe placul lui Gigi Becali Cum se motiveaza noul fundas al FCSB Crede in Dumnezeu Foto
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate, încă de la începutul lunii aprilie, că Alex Creţu se află pe lista FCSB, iar mutarea a fost perfectată recent. Gigi Becali l-a prezentat pe fundaşul de 29 de ani şi acesta l-a convins pe patronul “roş-albaştrilor” din start.

Alex Creţu, pe placul lui Gigi Becali. Noul fundaş al FCSB se ghidează după un citat religios

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că vrea să lucreze cu oameni apropiaţi de religie, iar Alex Creţu se încadrează perfect în cerinţa patronului FCSB. Internaţionalul român este o persoană religioasă, iar acest lucru se poate observa după citatul pus pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Crede în Dumnezeu şi nu te da bătut niciodată”, sunt cuvintele după care se ghidează Alex Creţu. Nu este singura referire la religie pe care fundaşul central o are pe cunoscuta reţea de socializare.

În urmă cu cinci ani, Alex Creţu a postat un Psalm din Biblie: “Mă încred în Dumnezeu și nu mă tem de nimic. Ce pot să-​mi facă niște oameni?”.

ADVERTISEMENT

Cum l-a convins Alex Creţu pe Gigi Becali: “Vă spun în premieră”

La prezentarea oficială, Gigi Becali a dezvăluit cum a fost convins de Alex Creţu că va fi o mutare bună. Patronul FCSB a susţinut că jucătorul i-a dat dovadă că nu-i este frică şi că este o persoană religioasă.

“De ce m-a încântat el pe mine? Vă spun în premieră. Niciodată când am sunat un fotbalist nu mi s-a întâmplat să îmi răspundă cu ‘Hristos a înviat!’. Eu le spun lor, dar cu reținere, că nu poți să le impui oamenilor. Dar Crețu, și astăzi când l-am sunat, a zis ‘Hristos a înviat!’.

ADVERTISEMENT

Cu tărie, bărbăție și atitudine! El le-a avut, bravo lui! Știți cum sunt eu, știți că Todoran era în Biserică și l-am pus antrenor. Că era în Biserică. Așa lucrez eu, alții sunt mai deștepți ca mine și apoi intră în faliment. Eu lucrez după ce zice și face Domnul”, a spus Gigi Becali la prezentarea lui Alex Creţu.

De ce a ales-o pe FCSB în dauna lui CFR Cluj

Alex Creţu s-a aflat şi pe lista lui CFR Cluj, însă fundaşul central de 29 de ani a susţinut că ales-o pe FCSB, după ce deja îi dăduse cuvântul lui Gigi Becali că va semna cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

“Din România m-a căutat CFR, vreau să le mulțumesc pentru ofertă, dar am ales acest drum. CFR mi-a făcut oferta după FCSB, dar deja i-am promis lui Becali. Cuvântul e mai important decât banii”, a spus Alex Creţu.

Nu e singurul fotbalist religios de la FCSB

Risto Radunovic, transferat de FCSB de la Astra la mijlocul sezonului 2020-2021, are o înclinaţie spre religie. În fiecare zi de Sărbătoare, atunci când poate, fundaşul muntenegrean postează diverse mesaje religioase pe contul personal de Instagram.

În plus, fotbalistul de 29 de ani merge des la Mănăstirea Ostrog, închinată Sfântului Vasile de Ostrog, un popular loc de pelerinaj din Muntenegru şi din Balcani.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT