Alex Crețu, și mai aproape de FCSB. Antrenorul lui Maribor e sincer: „Nu mă voi mai baza pe el”

Bogdan Ciutacu   
în Fotbal international
03/05/2021, 17:12
Alex Crețu, și mai aproape de FCSB. Antrenorul lui Maribor e sincer: „Nu mă voi mai baza pe el”

Alex Crețu e cu un pas în curtea FCSB-ului, după ce antrenorul lui Maribor a declarat că nu se va mai baza pe internaționalul român.

FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din data de 6 aprilie că Alex Crețu va semna cu FCSB, iar Gigi Becali nu a dezmințit acest lucru.

Chiar dacă nu a jucat foarte mult în Slovenia, jucătorul ar putea fi soluție excelentă pentru echipa lui Toni Petrea, mai ales că poate juca și ca fundaș dreapta și ca mjilocaș defensiv.

Alex Crețu, cale liberă spre FCSB: „Prezența sa pe teren nu a fost justificată”

Alexandru Crețu nu mai are șanse să joace la Maribor, după ce antrenorul Simon Rozman a declarat public că nu se va mai baza pe jucător, după ce nu a fost mulțumit de evoluțiile sale: „Dervisevic și Crețu fac parte din echipă, dar nu mă voi mai baza pe ei”, a fost anunțul clar al antrenorului, citat de Siol.

De altfel, evoluțiile jucătorului român au fost criticate și în presa din Slovenia, iar jurnaliștii au tras concluzia: „Crețu a primit multe șanse la Maribor, dar evoluțiile sale au fost fluctuante. Au existat mai multe meciuri în care prezența sa pe teren nu a fost justificată”, a notat aceeași sursă.

Jucătorul își va termina în vară contractul cu echipa care se află pe locul doi în campionatul Sloveniei după 31 de etape, cu 53 de puncte și ar putea semna din postura de jucător liber de contract cu FCSB. Crețu are 29 de ani și e la Maribor din 2018, unde a fost adus de la NK Olimpija, în schimbul a 100.000 de euro.

Ce contract ar urma să aibă Alexandru Crețu la FCSB

FANATIK a aflat și ce contract i-a propus Gigi Becali lui Alex Crețu, care ar putea avea un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar și o primă de instalare substanțială de 100.000 de euro: „De unde știți voi că-l aduc pe Alex Crețu la vară? Nu vorbesc acum de transferuri! Vreau să iau titlul!”, a fost reacția lui Gigi Becali pentru site-ul nostru.

Presa din Slovenia a scris și despre un eventual interes al campioanei României, CFR Cluj, care însă din informațiile FANATIK clujenii ar fi fost folosiți drept momeală de către impresarii jucătorului, pentru ca Maribor să îi prelungească contractul fotbalistului român.

„Vă îndrăgostiți de mine dacă vedeți cum joc stoper!”, i-ar fi spus Alex Crețu lui Gigi Becali în momentul în care s-au discutat detaliile transferului. Singurul impediment în calea transferului ar putea fi prima de instalare a jucătorului, care a mai fost dorit de patronul FCSB pe vremea când evolua la Poli Iași.


Închide ×