Life

Alex Delea a dat vestea cea mare la o lună de la câștigarea Survivor România 2022: ”Din toată inima”

Alex Delea, marele câștigător de la Survivor România 2022, a discutat deschis despre viața privată și lucrurile pe care și le dorește. Ce vrea barmanul.
02.07.2022 | 12:54
Alex Delea a dat vestea cea mare la o luna de la castigarea Survivor Romania 2022 Din toata inima
Alex Delea, despre viața intimă și planurile de viitor. Ce-și dorește câștigătorul Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro, a dat vestea cea mare la o lună de la încheierea competiției sportive din Republica Dominicană. Ce planuri are fostul Războinic.

Alex Delea, despre viața intimă și planurile de viitor. Ce-și dorește câștigătorul Survivor România 2022

Alex Velea a fost invitat într-un podcast unde a vorbit despre viața intimă și planurile de viitor la o lună după ce a câștigat trofeul Survivor România 2022. Barmanul are gânduri mari în ceea ce privește viața de familie.

ADVERTISEMENT

Fostul Războinic din Republica Dominicană visează la o parteneră de viață alături de care să devină tată. Tânărul își dorește cu ardoare să fie părinte cât mai repede și știe cum vrea să arate femeia care îi va aduce pe lume un copil.

„Bineînțeles. Din toată inimă! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine?

ADVERTISEMENT

De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!( Femeile, n.r.) Roiesc.. roiau și înainte, roiesc și acum. E bine, e frumos!

Nu-mi plac fetele slabe și nici cele scunde. Dar nici prea înaltă să nu fie. Mie îmi place carnea. Să fie puțin cărnoasă”, a mărturisit Alex Delea în podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Alex Delea, cuplat cu fostele colege de la Survivor România 2022

Alex Delea este singur în momentul de față, dar asta nu înseamnă că nu au existat zvonuri despre relațiile sale. Câștigătorul de la Survivor România 2022 a fost cuplat cu fostele colege alături de care a luptat cot la cot.

Elena Chiriac și Alexandra Duli se numără printre fostele participante pentru care tânărul are numai cuvinte de laudă și nu este de mirare că fanii i-au cuplat imediat, doar că niciuna nu a trecut pragul prieteniei.

ADVERTISEMENT