Life

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a suferit din dragoste: ”Din păcate, doar eu iubeam…”

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a mărturisit că a suferit din dragoste. Tânărul a precizat că doar el îi împărtășea iubirea fostei sale partenere.
26.08.2022 | 09:56
Alex Delea castigatorul Survivor Romania 2022 a suferit din dragoste Din pacate doar eu iubeam
Alex Delea a dezvăluit că a suferit din dragoste. Sursa foto: StirileProtv
ADVERTISEMENT

Alex Delea a dezvăluit în cadrul unui interviu că a suferit din dragoste. Câștigătorul Survivor România 2022 a trecut printr-un astfel de episod în 2019.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a suferit din dragoste. Ce spune despre fata care i-a frânt inima

Alex Delea a ținut să sublinieze că fata care i-a frânt inima a fost singura care l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil, dar din păcate doar el îi împărtășea sentimentele.

ADVERTISEMENT

Până în 2019, Alex Delea a recunoscut că nu a avut relații prea lungi. Tânărul în vârstă de 25 de ani speră ca până la 30 de ani să-și găsească o parteneră cu care să-și întemeieze o familie.

”Da, am suferit din dragoste, în anul 2019, când am fost îndrăgostit pentru prima și singura dată. Din păcate, doar eu iubeam… ea nu.

ADVERTISEMENT

În general, nu am avut relații foarte lungi deoarece eu mereu călătoream între Spania și România, așa că mai mult de 2-3 luni nu au ținut. Copil îmi doresc până voi ajunge la vârsta de 30 de ani. Va fi cea mai mare bucurie a vieții mele”, a dezvăluit Alex Delea pentru revista Viva!

Alex Delea, disponibil pentru o nouă relație. Cum vrea să fie noua lui iubită

Alex Delea așteaptă acum ca o nouă iubită să i se ivească în cale. Întrebat despre cum trebuie să fie viitoarea parteneră, câștigătorul de la Survivor România 2022 a mai spus că nu are pretenții.

ADVERTISEMENT

”În momentul de față, sunt foarte liber… dar deschis la orice posibilă relație care va veni. (…) Mi-aș dori să știu cum este fata perfectă pentru mine. (râde)

Nu am un model anume de fată, nu sunt pretențios… și totuși sunt. Exact ca și viața mea, gândurile mele sunt cumva nebune.

ADVERTISEMENT

Vreau să pot vorbi orice cu ea, să fie totul normal, fără a trebui să îi spun eu ei sau ea mie ce avem de făcut. Aș vrea ca totul să vină de la sine”, a mai precizat Alex Delea.

Ce a făcut Alex Delea cu banii de la Survivor România 2022

Alex Delea este cel care a câștigat Survivor România 2022. Pe lângă trofeu, a obținut și un premiu în bani, în valoare de 100.000 de euro.

Tânărul pare că cheltuiește suma cu folos. Deja și-a cumpărat un apartament în Capitală și nu vrea să se mai întoarcă în Spania, unde a muncit ani buni.

ADVERTISEMENT