Life

Alex Delea de la Survivor 2022, transformare incredibilă. Cum arăta Războinicul în urmă cu 7 ani

Alex Delea a suferit o transformare incredibilă înainte să devină concurent la Survivor România. Războinicul era numai piele și os în urmă cu 7 ani! Cu ambiție și mult efort, barmanul s-a metamorfozat într-un top model!
29.05.2022 | 19:30
Alex Delea de la Survivor 2022 transformare incredibila Cum arata Razboinicul in urma cu 7 ani
Alex Delea, concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Delea este unul dintre cei mai carismatici și zâmbăreți concurenți de la Survivor România. Un tânăr de 25 de ani care s-a făcut remarcat în acest sezon încă de la primul episod.

Alex Delea, barmanul top-model de la Survivor România 2022

Barmanul stabilit de ceva ani în Barcelona nu a avut întotdeauna trupul sculptat de acum. Transformarea sa fizică a durat ceva timp.

ADVERTISEMENT

Alex a început să frecventeze sălile de fitness de la 18 ani. În 7 ani de când trage de fiare și este foarte atent la dieta sa, puștiul slăbuț de altădată a devenit un adevărat manechin.

Concurentul și-a etalat deja pătrățelele în Republica Dominicană, însă fanii războinicului nu știu că pentru felul în care arată acum a făcut o serie de sacrificii.

ADVERTISEMENT

Alex Delea a postat o imagine în urmă cu doi ani pe contul său de Instagram, în care le-a prezentat urmăritorilor diferența dintre felul în care arăta la majorat și cum l-au schimbat anii și antrenamentul.

Urmăritorii de pe rețeaua de socializare au făcut glume pe seama faptului că era extrem de slab, dar cei mai mulți au spus că un asemenea rezultat nu e posibil decât prin multă muncă. Pentru asta a fost felicitat de mare parte a celor care i-au dat inimioare pe Insta.

ADVERTISEMENT

Barmanul de la Survivor România nu a ieșit în evidență doar cu corpul său bine lucrat. De-a lungul celor 6 luni de competiție, de Alex s-au atașat mai toți concurenții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Delea (@alexdelea)

Carismatic, agitat, dar și bun sportiv

Glumele sale, uneori nesărate, și agitația de care dă dovadă de fiecare dată când intră pe traseu l-au făcut să fie extrem de iubit și de telespectatori. Delea nu a intrat foarte des în conflicte cu colegii săi. Și, chiar dacă o făcea, căuta mereu o notă amuzantă în discuțiile pe care le purta.

ADVERTISEMENT

Blondinul ar fi făcut și câteva cuceriri în rândul fetelor de la Survivor. Concurenții au glumit deseori pe seama lui, spunându-i ba că se potrivește cu Laura Giurcanu, între timp eliminată, ba cu Alexandra Duli, fosta lui colegă de trib.

Delea nu a confirmat niciodată că i-ar plăcea de o anumită concurentă și a luat toate zvonurile cu zâmbetul pe buze. De altfel, tânărul a dovedit că nu ține supărarea și că poate fi abordat indiferent de subiect.

Din punct de vedere sportiv, semifinalistul de la Survivor România nu a mers pe trasee ca gâsca prin apă. Barmanul este pe locul doi în clasamentul eficienței, după Ionuț Popa, cel care a ocupat prima poziție în urma eliminării neașteptate a Ștefaniei Ștefan.

Din 133 de intrări pe trasee, Alex Delea a marcat 76 de victorii. A suferit și înfrângeri, evident, acestea fiind în numări de 53.

Alex Delea se numără printre concurenții ajunși pe ultima sută de metri în reality-show-ul de la PRO TV. Acesta concurează în jocurile individuale împotriva a 3 dintre foștii săi coechipieri.

La ora actuală, în concurs au mai rămas Elena Chiriac (singura faimoasă și singura fată!), Blaze (fost finalist la Mireasa), Ionuț Popa și ex-portarul Alexandru Nedelcu.

Show-ul Survivor România se va încheia marți, 31 mai 2022. Gala finală va fi transmisă în direct, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT