Life

Alex Delea de la Survivor România își trage echipa în jos de dragul prieteniei cu Tigrii? Ce a observat Blaze

Alex Delea a discutat cu colegii săi Vulturi de ce au pierdut meciul pentru imunitate. A apărut o nouă teorie legată de relațiile create la Survivor România.
10.05.2022 | 20:44
Alex Delea de la Survivor Romania isi trage echipa in jos de dragul prieteniei cu Tigrii Ce a observat Blaze
Alex Delea îl deranjează tot mai tare pe Blaze de la Survivor România. Foto: PRO TV/ Instagram
ADVERTISEMENT

Iar teoria a lansat-o Blaze, unul dintre concurenții nominalizați spre eliminare. Concurentul de la Survivor România este de părere că Alex Delea este suspect de moale atunci când intră în joc cu Alex Nedelcu, unul din prietenii săi din tabăra adversă.

Alex Delea, criticat de colegii de la Survivor România, apărat de adversarul Nede

Delea și Nede au devenit foarte apropiați încă de când au fost împreună în echipa Războinicilor, denumită acum tabăra Tigrilor. Blaze a spus că Alex de multe ori cedează la finalurile jocurile în favoarea prieteniei, atunci când se confruntă cu Nedelcu.

ADVERTISEMENT

Nede și-a dat și el cu părerea despre ultimele mișcări de trupe din echipa Vulturilor, unde acum Delea, bunul său amic, este pus la zid pentru pierderea meciului din ediția din 9 mai.

„Între prietenul meu Delea și fostul meu coleg Blaze s-a întâmplat o extorsiune. La cum îl știu pe Delea, el ține cu echipa, nu trage pentru el”, a spus Alex Nedelcu la testimoniale, ținându-i partea lui Delea.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când tu intri cu Nede pierzi punct”, a fost remarca pe care a făcut-o Blaze, teorie negată de Delea. „Am pierdut punctul la limită. (…) Eu mor pentru că nu se vede nici perspectiva mea”, a spus în replică Delea.

„Nu ai fost concentrat și el a câștigat, dar când ai intrat cu Ionuț, ai câștigat ușor. Trebuie să lăsăm prietenia”, a declarat apoi Blaze.

ADVERTISEMENT

Elena Chiriac i-a zis lui Delea că ar trebui să privească toate criticile lui Blaze ca pe niște simple sfaturi, nu să dramatizeze luându-le prea personal.

„Tot ce fac acum, fac greșit”

„Nu pot să mai stau fără să fac nimic. Tot ce fac acum, fac greșit. Orice aș face, e greșit. Orice aș face în momentul ăsta o să fiu arătat cu degetul”, s-a plâns Delea la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Discuția s-a mutat apoi între Delea și Elena Chiriac. Alex i-a zis Elenei că nici ea nu acceptă întotdeauna sfaturile celor din jur. Elena i-a zis că ea a avut mereu cele mai bune intenții față de echipă.

ADVERTISEMENT