Life

Alex Delea dezvăluie adevărul despre relaţia cu Elena Chiriac, după Survivor 2022: „M-aş fi comportat în acelaşi mod”

Alex Delea a dezvăluit cum se înțelege cu Elena Chiriac. Au jucat unul împotriva celuilalt în finala Survivor România 2022, însă care este relația dintre ei acum?
29.06.2022 | 10:45
Alex Delea dezvaluie adevarul despre relatia cu Elena Chiriac dupa Survivor 2022 Mas fi comportat in acelasi mod
Alex Delea a spus adevărul despre relația cu Elena Chiriac. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

A trecut aproape o lună de când Alex Delea a fost desemnat câștigătorul Survivor România. În finală, s-a luptat pentru marele premiu cu Elena Chiriac, singura din fosta echipă a Faimoșilor care a ajuns atât de departe în concurs. Tânărul a explicat ce a însemnat pentru el acest lucru și ce relație există între ei în prezent.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România, a spus care este, de fapt, relația dintre el și Elena Chiriac

Elena Chiriac a fost la un pas să câștige Survivor România 2022, însă victoria i-a aparținut lui Alex Delea. Fosta Faimoasă a încercat pe tot parcursul competiției să demonstreze că este puternică și nu s-a lăsat intimidată atunci când a rămas să lupte doar împotriva bărbaților.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Alex Delea nu s-a simțit amenințat și, într-un interviu acordat recent, a mărturisit că ar fi avut aceeași atitudine indiferent de rivalul pe care l-ar fi avut în finală.

„Nu ar fi contat cine ar fi fost în stânga mea. Mie îmi era greu să cred că voi câștiga. Nu mi-a fost frică de nimeni. Putea fi oricine acolo și eu aș fi rămas la fel, m-aș fi comportat în același mod”, a declarat Alex Delea pentru Viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Totodată, câștigătorul Survivor România a mărturisit că a rămas în relații bune cu Elena Chiriac. Chiar dacă mulți dintre fani consideră că ar putea forma un cuplu, Alex Delea nu apleacă urechea asupra acestor afirmații.

„Cu Elena am rămas în relații foarte bune: vorbim, ne scriem, suntem prieteni. Am văzut speculațiile, dar lumea poate scrie și poate vorbi!”, a adăugat fostul concurent Survivor România.

ADVERTISEMENT

„De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă”

Alex Delea a recunoscut că nu au fost deloc ușoare condițiile din junglă, mai mult, el s-a ales cu răni și cicatrici pe care consideră că le va purta cu el toată viața.

Însă, fostul Războinic susține că pe tot parcursul competiției s-a simțit ca acasă și s-a înțeles bine cu toți cei cu care a interacționat.

ADVERTISEMENT

„Eu așa cum m-ați văzut în fața ecranelor eram tot timpul. De-a lungul întregii perioade m-am simțit acasă și m-am înțeles bine cu toată lumea. Îmi place să cred că așa au simțit și ei față de mine”, a spus Alex Delea.

ADVERTISEMENT