Life

Alex Delea, în lacrimi la sosirea în țară. Câștigătorul Survivor România, așteptat la aeroport de mama lui

Concurenții de la Survivor s-au întors în România, iar campionul sezonului 3, Alex Delea, a fost așteptat de o mulțime de oameni pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.
03.06.2022 | 10:49
Alex Delea in lacrimi la sosirea in tara Castigatorul Survivor Romania asteptat la aeroport de mama lui
Alex Delea și ceilalți concurenți de la Survivor s-au întors în țară. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Emoțiile au fost mult prea mari pentru Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, la aterizarea în țară! La aeroport, învingătorul a fost așteptat de zeci de persoane, printre care prieteni, dar și mama și bunica despre care a vorbit de nenumărate ori în Republica Dominicană.

Alex Delea a plâns când a strâns-o pe mama lui în brațe, după 5 luni petrecute la Survivor România

Cu trofeul în mână și cu câteva kilograme în minus după cele 5 luni de bătălie, Alex i-a strâns din nou în brațe pe oamenii de care îi era cumplit de dor.

ADVERTISEMENT

Cea mai emoționantă scenă de la aeroport a fost îmbrățișarea cu mama lui. Cei doi au plâns ca niște copii. Nu s-au putut dezlipi preț de câteva minute. Și bunica lui Delea l-a întâmpinat, întrebându-l dacă e fericit.

Alex era destul de debusolat. Nu se aștepta nicio clipă la asemenea momente. Unul dintre prietenii lui chiar a spus în aeroport că Delea abia ieri a conștientizat că a câștigat concursul difuzat de PRO TV.

ADVERTISEMENT

Ce pofte culinare au concurenții după ce s-au întors în țară

Concurenții de la Survivor au început să fie destul de activ pe rețelele de socializare, după ce au intrat în posesia telefoanelor. Cu excepția lui Alex, care și-a pierdut telefonul mobil în Republica Dominicană, toți și-au făcut poze cu smartphone-urile lor.

Ionuț Popa, clasat pe locul al treilea în marea finală, a publicat un videoclip cu foștii săi coechipieri înainte să ajungă în România. Spartanul i-a întrebat pe fiecare în parte ce și-ar dori să mănânce după ce vor ajunge în țară.

ADVERTISEMENT

Blaze a spus că îi este dor de cozonaci și de ceafă de porc. Fetele, Oana și Ștefania Ștefan, au zis că lor le-ar prinde bine o shaorma.

Câștigătorul Survivor România a ținut să le mulțumească încă o dată tuturor susținătorilor. Acesta i-a rugat să nu fie timizi atunci când vor să facă o poză cu el, pentru că nu refuză pe nimeni.

ADVERTISEMENT

„Când veniți să faceți poze, nu mai veniți cu emoții. Eu am emoții mai mari decât voi. Eu vreau să fac poze cu voi, cu toată lumea”, le-a transmis Delea fanilor.

 

ADVERTISEMENT