Life

Alex Delea, lăudat de o campioană Exatlon după victoria de la Survivor 2022: “Am ţipat de bucurie când ai câştigat”

Alex Delea a fost lăudat de o campioană Exatlon după victoria de la Survivor România 2022. Fostul Războinic a primit numeroase mesaje de felicitare pe rețelele sociale.
05.06.2022 | 07:14
Alex Delea laudat de o campioana Exatlon dupa victoria de la Survivor 2022 Am tipat de bucurie cand ai castigat
Alex Delea, lăudat de o campioană Exatlon după victoria de la Survivor 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea a fost lăudat de o campioană Exatlon după ce a câștigat Survivor România 2022. Mai multe persoane publice i-au transmis felicitări fostului concurent.

Alex Delea, lăudat de o campioană Exatlon după câștigarea trofeului Survivor 2022

Victoria fostului concurent din tribul Războinicilor a fost lăudată de mai multe persoane publice din România, inclusiv de cei care au concurat în primele două sezoane ale reality show-ului.

ADVERTISEMENT

“Mămăițăă!!! Ai văzut ce ți-am adus acasă?”, a scris Alex Delea în dreptul unei fotografii cu bunica lui, ținând trofeul Survivor 2022.

Printre cei care l-au felicitat pe Delea se numără și câștigătoarea sezonului 3 Exatlon România, campioana la atletism Andreea Arsine.

ADVERTISEMENT

“Cred că m-a auzit tot blocul la cât am țipat de bucurie că ai câștigat! Felicitări!”, a scris Andreea Arsine în secțiunea de comentarii, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Delea (@alexdelea)

După ce a câștigat Exatlon 2019, Andreea Arsine s-a retras din lumina refectoarelor. Atleta deține un site de nutriție și s-a căsătorit anul trecut.

ADVERTISEMENT

Și Elena Chiriac i-a lăsat un comentariu adversarului ei, în fața căruia a pierdut trofeul Survivor 2022 și marele premiu de 100.000 de euro.

“Ador”, a fost comentariul luptătoarei de taekwando. De altfel, sportiva s-a bucurat sincer pentru victoria lui Alex Delea, pe care îl considera cel mai potrivit să câștige, așa cum a declarat în finală.

ADVERTISEMENT

Ce face Alex Delea cu premiul câștigat la Survivor 2022

Alex Delea știe ce va face cu premiul în valoare de 100.000 de euro de la Survivor România 2022. Nu doar el va beneficia de banii câștigați, ci și familia lui.

Tânărul vrea să o surprindă pe mama sa, care i-a oferit totul încă de când a venit pe lume, inclusiv un loc de muncă în afacerea familiei.

“Sper din tot sufletul că mama mea este mândră, m-a ajutat toată viața până la 25 de ani, mi-a oferit muncă, educație, e momentul meu să îi ofer ceva, ceva la care nu s-a gândit niciodată.”, a declarat Alex Delea în interviul acordat imediat după câștigarea finalei.

ADVERTISEMENT