Life

Alex Delea, propunere inedită de la o admiratoare, după ce a câștigat Survivor România: „Parcă mi-ar fi oferit o mașină”

Alex Delea se bucură de succes după ce a câștigat Survivor România. Fostul Războinic primește o mulțime de mesaje din partea fanilor, dar și propuneri incredibile.
05.07.2022 | 18:35
Alex Delea propunere inedita de la o admiratoare dupa ce a castigat Survivor Romania Parca miar fi oferit o masina
Alex Delea a dezvăluit ce mesaj a primit de la o fană. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Odată cu participarea la Survivor România, Alex Delea și-a câștigat popularitatea. A cucerit inimile telespectatorilor, care l-au votat în număr mare, devenind câștigătorul concursului. Fostul concurent primește multe mesaje din partea admiratorilor, dar propunerea unei fane l-a lăsat fără cuvinte.

Ce mesaj a primit Alex Delea de la una din admiratoarele sale? Fostul concurent Survivor România a fost surprins

Alex Delea a fost unul cel mai îndrăgiți concurenți Survivor România 2022, drept dovadă, a fost ales câștigătorul competiției. Fanii i-au transmis o mulțime de mesaje de susținere pe parcursul difuzării emisiunii, iar acest lucru continuă.

ADVERTISEMENT

Totuși, fostul Războinic are parte și de experiențe amuzante. Recent, o femeia i-a scris și i-a mărturisit că i-ar plăcea să o cunoască pe fiica ei și să intre în familia lor.

„Am primit azi un mesaj, îmi spune o doamnă, ‘Am o fată de 26 de ani pentru tine, tare mult mi-aș dori să intri la noi în  familie’. Zic, ‘Doamnă, vă mulțumesc din suflet, dar…’. Parcă mi-ar fi oferit o mașină. Primesc tot felul de chestii”, a povestit Alex Delea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Alex Delea a avut o copilărie marcată de lipsuri

Alex Delea a făcut dezvăluiri despre copilăria lui și a mărturisit că a îndurat multe lipsuri, însă nu s-a lăsat învins de acestea. El și familia lui nu aveau curent electric și nici mâncare suficientă, astfel că, de multe ori, a fost pus în situația în care plângea de foame.

Din cauza acestor probleme, unchiul lui s-a sinucis, ceea ce a dus la îmbolnăvirea bunicii câștigătorului Survivor. Mama și mătușa acestuia au plecat la muncă în străinătate, în speranța unui trai mai bun.

ADVERTISEMENT

„Până pe la patru ani, am scârțâit destul de tare cu mâncarea. Îmi aduc aminte că m-am ars la reșeu și eram într-o stare în care îmi era foame și plângeam de foame. Și era mama, mătușa și plângeam și nu aveau ce să-mi dea. Până la urmă, au făcut rost de făină și mi-au făcut o turtă.

Este greu, dar eu nu știam că există mai bine. De lumină știam, că vedeam la alții, dar mâncare nu știam că poate fi. O duceam destul de rău. Unchiul meu, la cât de bine o duceam, s-a sinucis. Mamaia mea s-a îmbolnăvit foarte tare și de atunci mătușa-mea a plecat în Turcia, mama mea în Franța sau Italia. De atunci, am rămas cu mămăița”, a mărturisit Alex Delea.

ADVERTISEMENT

Alex Delea s-a obișnuit cu greu plecările mamei sale. Episoadele triste pe care și le amintește

Timp de 10 ani, mama lui Alex Delea a străbătut mai multe țări în încercarea de a-i oferi fiului său o copilărie normală. A avut diferite job-uri până să se stabilească în Spania, acolo unde în prezent deține propriul bar.

Alex Delea și-a amintit că de fiecare dată când venea momentul ca aceasta să plece, plângea incontrolabil. În timpul unui astfel de episod, s-a agățat de piciorul celei care i-a dat viață, pentru a o determina să rămână acasă.

„Mama mea a reușit să ne ia pe noi în Spania când aveam eu 14 ani. Zece ani de zile s-a tot plimbat în Italia, Franța, avut grijă de o bătrânică, un copil. 

Venea puțin, pleca foarte repede. Și îi spuneam că o las dacă îmi trimite bani să mă duc la supermarket. Mergeam și îmi lua dulciuri, aveam 7-8 ani și nu mai puteam de fericire. Am ținut-o odată de picior. Intra în autobuz și nu voiam să plece.

Tu îți dai seama ce a fost în inima ei? Să mă împingă pe mine și să plece. Eu am ajuns acasă, am plâns puțin, dar pentru ea?”, și-a amintit Alex Delea.

„Nu mă complic cu nimic”

În ciuda situațiilor în care a fost pus, Alex Delea a recunoscut că nu știe cum să fie trist. Nu se preocupă pentru nimic, iar asta l-a ajutat și să câștige Survivor România, din punctul său de vedere.

„Eram în Medgidia, unde am crescut. Am mers în bucătărie, la fel, nu aveam nimic de mâncare și aveam un borcan de muștar. Ne-am pus amândoi și mâncam din muștarul ăla, gol. Așa a trebuit să fie, ca să fie bine. 

Nu mă complic, deloc, cu nimic. Chiar dacă am o problemă, dacă îmi dai patru zile, o rezolv în ultimele ore. Alea patru zile nu mă gândesc la problema aia”, a adăugat Alex Delea.

ADVERTISEMENT