Life

Alex Delea și Alexandra Duli, față în față la sosurile iuți. Câștigătorul Survivor a dezamăgit-o în direct! Video

Alex Delea a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță, fără să știe ce îl așteaptă. A făcut dezvăluiri neașteptate și a reușit să o dezamăgească pe Alexandra Duli, întoarsă în România special pentru el.
08.07.2022 | 17:40
Alex Delea si Alexandra Duli fata in fata la sosurile iuti Castigatorul Survivor a dezamagito in direct Video
Adevărul despre relația dintre Alex Delea și Alexandra Duli. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea a acceptat provocarea sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță și a trăit din nou emoțiile care îl cuprindeau înainte de a intra pe traseu. A făcut publice detalii inedite despre ce s-a petrecut la Survivor și a recunoscut că și-ar dori o relație cu Elena Chiriac exact înainte ca Alexandra Duli să intre în platou. Pe de altă parte, a făcut o mărturisire neașteptată ce o privește pe Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr.

Alex Delea, situații incomode la sosurile iuți. Cum a dezamăgit-o pe Alexandra Duli și ce a spus despre Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică

Câștigătorul Survivor România a vrut să-și depășească încă o dată limitele și a acceptat invitația la rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță. Moderatorul l-a avertizat înainte că nu a știut în ce se bagă, dar Alex Delea a crezut că e o glumă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în doar câteva minute, a ajuns în situații dificile. Pentru început, a mărturisit că a fost îndrăgostit în secret de Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică. E drept, nu i-a scris niciodată și i-a fost greu să-și amintească numele, totuși, câteva întrebări mai târziu a afirmat că este vedeta din showbizul românesc cu care s-ar căsători.

„Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pârva este o femeie superbă.

ADVERTISEMENT

Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris”, a spus Alex Delea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Încurcate sunt căile către inima lui Delea. Elena Chiriac, „nebună și drăcoasă”, dar nu refuză o relație cu ea. Duli a auzit tot

Alex Delea a mai spus că dacă ar fi naufragiat pe o barcă în larg și ar trebui să aleagă pe cine aruncă la rechini dintre Alexandra Duli, Elena Chiriac și Elena Matei, o alege pe cea din urmă. Explicația este că înainte ca aceasta să plece de pe insulă, a avut o discuție în contradictoriu cu Războinicul, pornită de la cât de mult ar trebui fiert orezul.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre Elena Chiriac, Alex Delea a înșiruit, fără să stea prea mult pe gânduri, trei defecte ale sale. A numit „nebună și drăcoasă”, însă, câteva minute mai târziu, a recunoscut că nu ar refuza o relație cu ea.

„Este nebună, dar nu știu dacă nebună, că pare un compliment, a dracu’, drăcoasă și orgolioasă, dar nu știu dacă e ăsta defect. Și ea spune de mine că nu accept informații, dar nici ea nu acceptă. Dar e drăguță, da. 

ADVERTISEMENT

Se poate spune nu știu. Înseamnă și da, înseamnă și nu. Eu nu pot să spun nu ( n.r dacă ar vrea o relație cu Elena Chiriac)”, a declarat Alex Delea.

Întâmplarea face că moderatorul emisiunii să fi avut o surpriză pentru câștigătorul Survivor. Alexandra Duli, cea care nu s-a sfiit niciodată să recunoască că are sentimente pentru fostul său coleg, se pregătea să intre în platou pentru a-i aduce personal o întrebare.

„Sunt mai asumată decât Delea”

Duli a auzit tot ceea ce spusese Delea înainte, astfel că nu a ezitat să-i spună a venit special din Londra pentru acest moment, pe chipul său putându-se citi dezamăgirea, în timp ce fostul Războinic a rămas fără cuvinte atunci când a văzut-o. Întrebarea l-a luat prin surprindere, preferând să mănânce iute, ca aceasta să rămână secretă.

Cât au fost împreună în platou, între ei a existat o constantă tensiune. Fosta războinică a răspuns și ea câtorva întrebări. De pildă, a spus cine sunt bărbații de la Survivor cu care și-ar fi dorit o relație, nu înainte să precizeze că e mai curajoasă decât fostul său coleg.

„Sunt mai asumată decât Delea și nu o să mă ating de picant. Și o să zic Delea, atât. Am auzit tot ce trebuia să aud înainte să vin aici. Asta e”, a răspuns fosta concurentă Survivor.

De menționat este faptul că răspunsul oferit de Delea la întrebarea pentru care a mâncat picant a fost: „Duli, în primul rând, Ana Dobrovie, nu cred că sunt singurul, și Angela. Și de la Faimoși, Laura Giurcanu”. 

Totodată, Alexandra Duli a mai declarat că Delea și TJ Miles sunt colegii care i-au făcut avansuri la Survivor, lucru care, inițial, l-a supărat pe câștigătorul competiției, dar apoi a recunoscut că este adevărat.

„Vezi, dacă sunt băiat bun? Așa e comportamentul meu normal. Mie îmi place să vorbesc. Bine, dar ai dreptate”, a fost reacția lui Alex Delea.

 

ADVERTISEMENT