Life

Alex Delea și Laura Giurcanu de la Survivor România, extrem de apropiați. Se naște ceva și între Duli și TJ?

Alex Delea de la Survivor România a reușit să se facă plăcut în câteva minute! Concurentul le-a cucerit deja pe Faimoase cu umorul său. Unii spun că ar fi cam apropiat de Laura.
29.03.2022 | 23:44
Alex Delea si Laura Giurcanu de la Survivor Romania extrem de apropiati Se naste ceva si intre Duli si TJ
Laura Giurcanu și Alex Delea de la Survivor România, ”mirii” petrecerii de unificare. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Se leagă primele simpatii după unificarea celor două triburi de la Survivor România. Alex Delea le-a căzut cu tronc Faimoaselor, după ce pe parcursul meciurilor de până acum s-a tot ciondănit cu Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu și Alex Delea de la Survivor România, ”mirii” petrecerii de unificare

Imediat ce a văzut-o, Delea a ținut să glumească pe seama Laurei, amintindu-i că îi spunea deseori pe trasee că e grăsuță. Blondina nu s-a supărat, ba chiar i-a spus că acum nu mai poate afirma asta despre ea, având în vedere că a slăbit câteva kilograme.

ADVERTISEMENT

Nu mult i-a trebuit lui Delea că a intrat repede și în grațiile Elenei Chiriac. Barmanul a imitat-o pe luptătoarea de taekwondo, iar toți colegii ei au pariat că se va supăra pe el. Alex și-a făcut momentul în așa fel încât să stârnească doar zâmbete.

Elena i-a spus sincer lui Delea că nu s-a supărat pe el, lucru care a mirat-o și pe ea căci știe cât de ofticată poate fi de la o simplă glumă. Din glumă în glumă, la un moment dat Laura și Delea s-au pupat, cei doi așezându-se în mijlocul mesei, de parcă ar fi fost nunta lor.

ADVERTISEMENT
Delea și Giurcanu au tăiat împreună tortul, intrându-și în rolul de ”miri”, răspunzând astfel cârcotelilor din grup. Foto: PRO TV

Duli e atrasă de TJ Miles?

Laura a ținut să transmită apoi un mesaj la testimoniale pentru a nu se lăsa cu interpretări. A zis că speră că această glumă cu nunta nu va fi luată prea în serios de Delea. Și-a dorit să se asigure astfel că și iubitul ei de acasă nu se va supăra pentru asta.

Giurcanu a spus, în schimb, că există într-adevăr o apropiere în grup. Blondina a remarcat că Alexandra Duli și TJ Miles se înțeleg suspect de bine, lăsând totul în aer cu această afirmație.

ADVERTISEMENT

Concurenții s-au ospătat, au socializat și au dansat. Au avut parte de o noapte pe care nu o vor uita niciodată. Printre bunătățile puse pe masă s-au numărat carnea de vită, pizza. Au fost răsfățați și cu câteva torturi și alte deserturi după care se topeau toți.