Life

Alex Dima, fotografie adorabilă cu fiul său. Prezentatorul se află în vacanță cu familia

Alex Dima a distribuit mai multe imagini din concediul în care a plecat de când a devenit tată pentru a doua oară. Prezentatorul a explicat prin ce peripeții a trecut.
25.08.2022 | 18:46
Alex Dima fotografie adorabila cu fiul sau Prezentatorul se afla in vacanta cu familia
Alex Dima, imagine specială cu băiețelul său. Jurnalistul este în concediu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a încărcat o fotografie adorabilă cu fiul său. Moderatorul se află în vacanță cu familia, după ce a căutat o locație care să întrunească toate condițiile pentru un sejur unde bebelușul să se simtă foarte bine.

Alex Dima, imagine specială cu băiețelul său. Jurnalistul este în concediu

Alex Dima a devenit tată de băiat în luna iunie, vedeta având și o fiică dintr-o relație anterioară. Cunoscutul jurnalist a publicat acum o imagine din prima vacanță în care a plecat cu bebelușul de numai două luni.

ADVERTISEMENT

Reporterul emisiunii România, te iubesc! i-a emoționat pe internauți cu imagina în care-și ține pe umăr băiețelul, dar și prin prisma faptului că acest concediu este unul pe care nu-l va uita prea curând.

Mai exact, Alex Dima s-a cazat într-un restort din Obzor, Bulgaria, care îi place foarte mult și care este foarte aproape de plajă. Locația i-a fost recomandată de mai mulți prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT
Alex Dima și fiul său, în Bulgaria
Alex Dima și fiul său, în vacanță în Bulgaria. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Alex Dima, concediu cu un bebeluș: ”O tonă de bagaje”

„Salutări din concediu! Bine, un fel de concediu, cu vreo 4-5 treziri pe noapte, cu nenumărate schimbări de scutece, plimbări prin cameră de am făcut cărări, timpi extrem de limitați de stat la plajă, împins/tras căruțul.

O tonă de bagaje, dar totul compensat de bucuria de a fi împreună. N-a fost ușor să ne urnim din loc.

ADVERTISEMENT

Am tot căutat un hotel care să îndeplinească mai multe condiții. Să fie confortabil pentru un bebeluș (fară obișnuitele cântari care se aud din toate direcțiile), să nu fie foarte departe de casă (în caz de nevoie să ne putem întoarce repede).

Să fie all inclusive (pentru că e mai complicat de umblat la orele prânzului prin soare după mâncare), să fie aproape de mare și nu foarte aglomerat”, a scris jurnalistul pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Alex Dima se bucură de relaxare și se declară mulțumit de zona în care a ajuns, de plaja care este curată, deloc aglomerată și foarte liniștită. În plus, jurnalistul se întreabă de ce bulgarii au descoperit ”rețeta” succesului, dar nu și românii.

ADVERTISEMENT