Fotbal international

Alex Dobre, prima reacție după împrumutul la Wigan: ”Vreau să ajut echipa să se salveze de la retrogradare”. VIDEO

03.02.2020 | 20:37
Alex Dobre prima reactie dupa imprumutul la Wigan Vreau sa ajut echipa sa se salveze de la retrogradare VIDEO
Mijlocașul Alex Dobre a oferit prima reacție după ce a fost împrumutat de Bournemouth până la finalul sezonului la Wigan Athletic
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Alex Dobre a oferit prima reacție după ce a fost împrumutat de Bournemouth până la finalul sezonului la Wigan Athletic.

Alex Dobre, prima reacție după împrumutul la Wigan: ”Băieții m-au primit foarte bine”

”Am aflat despre interesul lui Wigan cu aproximativ două ore înainte de încheierea perioadei de transferuri. Mi-am dorit să vin aici, deoarece știu istoria lui Wigan și performanțele din ultimii ani”, a fost prima reacție a lui Alex Dobre după împrumutul la Wigan.

ADVERTISEMENT

”Vreau să ajut echipa să se salveze de la retrogradare și voi da 100% pentru a arăta ce pot. Băieții m-au primit foarte bine, iar personalul a fost drăguț cu mine. Facilitățile sunt minunate, așa că va fi o plăcerea să mă antrenez zilnic”, a spus internaționalul de tineret pe site-ul oficial al clubului.

”Vreau să marchez goluri și să ajut clubul”

”Sunt câțiva jucători de top în lot și dacă toți vom da maximum vom avea o șansă foarte bună să facem lucruri grozave și să salvăm echipa de la retrogradare. Vreau să marchez goluri și să ajut clubul”, a declarat Alex Dobre.

ADVERTISEMENT

”M-am antrenat cu prima echipă a lui Bournemouth și am debutat în Cupă acum câteva săptămâni. Am jucat mai mult la echipa sub 23 de ani și am fost golgheterul echipei. Am marcat 12 sau 13 goluri în 9-10 meciuri”, a încheiat mijlocașul român.

Dobre a jucat în Cupa Angliei

Mihai Alexandru Dobre, legitimat la formația de Premier League Bournemouth, va juca în prima jumătate a anului 2020 la Wigan Athletic. Fotbalistul român de 21 de ani vine sub formă de împrumut la gruparea din Championship.

ADVERTISEMENT

Alex Dobre, în vârstă de 21 de ani, și-a făcut  debutul la echipa de seniori a lui Bournemouth la partida cu Luton Town, din turul 3 al Cupei Angliei. Mijlocașul român a prins 10 minute în partida pe care formația sa a câștigat-o cu 4-0.

Românul, rezervă în Premier League

Mihai Alexandru Dobre a ajuns în fotbalul britanic în vara anului 2016, atunci când Bournemouth l-a achiziționat de la Școala de Fotbal Mihai Georgescu. În primii ani, jucătorul a fost împrumutat la Bury, Rochdale și Yeovil Town, formații din ligile inferioare din Anglia pentru care a jucat la nivel de seniori.

ADVERTISEMENT

În acest sezon de Premier League, Alex Dobre a prins de două ori lotul lui Bournemouth, însă nu a apucat să debuteze în meciurile cu West Ham United (scor 0-4) și Chelsea Londra (scor 1-0).

ADVERTISEMENT