Life

Alex Dobrescu anunță că s-a împăcat cu Cristina Cioran și că urmează să facă nunta: “Ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele”

Împăcare complet neașteptată. La câteva zile după ce a anunțat despărțirea de Cristina Cioran, acum, Alex Dobrescu spune că cei doi se vor căsători.
11.11.2022 | 06:47
Alex Dobrescu anunta ca sa impacat cu Cristina Cioran si ca urmeaza sa faca nunta Ne iubim cu adevarat Este doamna si femeia vietii mele
Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat și se pregătesc de nuntă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu și Cristina Cioran formează un cuplu de ani buni. Cei doi au împreună și un copil, însă nici până acum nu s-au căsătorit.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat

Recent însă, iubitul Cristinei Cioran a anunțat că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deși anterior, actrița spunea că a fost cerută în căsătorie și că lucrurile merg cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT

După ce informația privind despărțirea a apărut în spațiul public, Cristina Cioran confirma că cei doi nu mai formează un cuplu și preciza atunci că au fost niște lucruri la care nu s-au înțeles.

Se pare însă că separarea nu a durat prea mult, drept dovadă, Alex Dobrescu face alte dezvăluiri. Bărbatul nu doar că spune că el și actrița nu s-au despărțit niciodată, ci din contră, cei doi ar fi pus la punct inclusiv planurile de nuntă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru spynews.ro, acesta a dezvăluit că în prezent, Cristina Cioran se odihnește cu fiica celor doi într-un apartament, iar săptămâna viitoare va reveni.

De asemenea, el a mai precizat că în ciuda speculațiilor din ultima perioadă, și în ciuda faptului că inclusiv vedeta confirmase anterior despărțirea, s-ar părea că cei doi nu s-ar fi separat niciodată, ci din contră, se iubesc cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se pregătesc de nuntă

”Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. 

După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim”, a dezvăluit Alex Dobrescu, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește nunta, iubitul Cristinei Cioran spune că au fost puse la punct toate detaliile, iar marele eveniment ar putea avea loc la Loft.

De asemenea, cei doi își doresc să facă și cununia religioasă și să respecte tradițiile.

”În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele.”, a mai declarat Alexandru Dobrescu pentru SpyNews.ro.

ADVERTISEMENT