Life

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a fost luat de polițiști: “Mă duc să mă testeze”

Fostul iubit al Cristinei Cioran, Alex Dobrescu, a fost luat de polițiști și a explicat, în mediul online, de ce a ajuns în această situație.
07.12.2022 | 14:35
Alex Dobrescu fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat de politisti Ma duc sa ma testeze
Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat de polițiști. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a fost luat de polițiști pentru a-l testa. Pe rețele sociale, tatăl fetiței fostei prezentatoare a povestit cum stau lucrurile.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat de polițiști

La începutul lunii noiembrie, Cristina Cioran a confirmat despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, cu care era împreună de doi ani.

ADVERTISEMENT

Inițial, cei doi nu au comentat separarea, însă ulterior au început să-și transmită mesaje acide în mediul online.

Mai mult, Alex Dobrescu s-a afișat deja alături de o altă femeie, la doar câteva săptămâni de la despărțire.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva ore, fostul iubit al actriței a fost luat de polițiști cu duba și cu girofarul, dar a explicat apoi cum a ajuns în această situație.

Alex Dobrescu s-a certat cu cineva în trafic, motiv pentru care a fost luat în vizor de Poliția Locală. Oamenii legii nu aveau etilotest și nici drugtest la ei, așa că l-au dus la Udriște pentru a-l testa.

ADVERTISEMENT

În drum spre secție, fostul partener al Cristinei Cioran s-a amuzat pe seama situației.

“Drumul spre Udriște este pavat cu intenții bune. Nu am făcut nimic, doar m-am certat cu cineva în trafic și erau ăștia de la locală, nu am bătut pe nimeni, dar nu aveau alcool test și drug test și mă duc la Udriște, să mă testeze.

Deci Moș Nicolae mi-a adus un test gratuit, sau două și această cursă fantastică.”, a povestit Alex Dobrescu pe rețelele sociale, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a fost testat, Alex Dobrescu a făcut public rezultatul pentru a le demonstra internauților că nu a consumat alcool sau substanțe interzise.

Alex Dobrescu, dezvăluiri despre relația cu noua iubită

După separarea de Cristina Cioran, Alex Dobrescu a început o relație cu o altă femeie, care este cu 16 ani mai tânără decât el. Noua sa iubită este studentă, dar și make-up artist.

“Ea se numește Diana, e de ajuns, nu? Ne cunoaștem de ceva vreme și de mai puțină vreme ne cunoaștem mai bine.

Ea își dorește să machieze cunoscuți, astfel încât să îi facă necunoscuți. A fost dragoste la prima vedere.”, a declarat recent fostul partener al Cristinei Cioran, la Xtra Night Show.

De asemenea, Alex Dobrescu a susținut atunci că și-a dorit să se căsătorească cu Cristina Cioran, însă au descoperit că nu sunt pe aceeași lungime de undă.

La rândul ei, Cristina Cioran a declarat că nu are nevoie de nimic de la fostul iubit. Blondina vrea doar ca acesta să-și achite ce trebuie, iar ea să fie liniștită și sănătoasă, alături de fiica ei.

ADVERTISEMENT
Tags: