News

Alex Faur s-a iubit cu Rani Adamescu. De ce s-au despărțit cei doi

Autor: Dan Suta | 03.05.2019 | 16:52
Alex Faur (mijloc) și Rani Adamescu (dreapta) au fost iubiți

Excentricul milionar Alex Faur, care a decedat ieri, s-a iubit cu Rani Adamescu, fiul fostului patron al cotidianului România liberă, Dan Adamescu. Relația dintre cei doi a fost ascunsă de ochii lumii, dar presa a speculat că între cei doi ar fi fost mai mult decât o simplă prietenie. Cei doi s-au despărțit înainte ca Alex Faur să moară, după o ceartă cumplită la Miami.

Rani Adamescu și Alex Faur, viață de lux în SUA

Alex Faur și Rani Adamescu au atras de-a lungul anilor atenția tuturor pentru că erau de nedespărțit. Cei doi mergeau în vacanțe de lux, unde ”spărgeau” sute de mii de euro. Rani (n.r.: fiul vitreg al fostului patron ASTRA Asigurări) este fratele celebrului Alexander, mutat la Londra și urmărit de justiție într-unul din dosarele tatălui său.

Jurnaliștii de la CANCAN au aflat că Rani și Alex Faur și-au trăit viața pe banii mamei sale, fosta soție a lui Dan Adamescu. Rani ar fi băgat mâna în buzunarul femeii și ar fi plătit pentru un apartament închiriat în Los Angeles nici mai mult, nici mai puțin decât 50.000 de euro. Pentru că i-a plăcut compania și viața de nabab, Faur și Adamescu și-au prelungit șederea pentru încă două luni.

Rani Adamescu este considerat fiul risipitor al Adameștilor

De ce s-au despărțit Alex Faur și Rani Adamescu

Celelalte două luni le-au petrecut în Miami, tot într-un apartament închiriat pe sume de bani pentru care muritorii de rând ar trebui să muncească ani buni. Cei doi au fost împreună cel puțin un an de zile, timp în care călătoreau și petreceau doar în cluburi de lux și în companii selecte. Cei doi au stat în Miami în Soho Residence, pe Collins Ave, scrie cancan.ro.

După numeroase certuri între iubăreți, a venit și despărțirea. Surse apropiate cuplului gay susțin că Alex a devenit tot mai pretențios și neînțeles chiar și pentru cel cu care a ales să își petreacă bună bucată din viață. Rani Adamescu este în prezent bolnav, țintuit la pat, fapt pentru care va fi marele absent de la înmormântarea lui Faur.

Alex Faur a fost cablat la tot felul de cercuri politice și de afaceri. Numele lui a devenit cunoscut după ce a apărut în dosarul retrocedărilor ilegale de la ANRP. Acesta era denumit ”săgeata” lui Stelian Gheorghe, un om din gașca Udrea-Cocoș. De altfel, Faur a luat asupra lui datoria de milioane de euro pe care Udrea o avea la bancă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE