Premier League

Alex Ferguson uimește după ieșirea din spital: “Vin pe stadion să văd echipa!”

26.07.2018 | 17:14
Alex Ferguson uimeste dupa iesirea din spital Vin pe stadion sa vad echipa

Sir Alex Ferguson le-a mulțumit medicilor care i-au salvat viața și a anunțat că vrea să se recupereze cât mai repede pentru a fi din nou alături de Manchester United la meciurile din noul sezon. Fostul tehnician al lui Manchester a transmis primul mesaj de când a fost externat.

“Vreau să le mulțumesc medicilor de la spitalele Maccesfield, Salford Royal și Alexandra. Credeți-mă, fără acești oameni, care m-au îngrijit cu deosebită atenție, nu aș fi fost astăzi aici. Mesajele pe care le-am primit de la oamenii din toată lumea m-au făcut să mă simt foarte bine. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine”, este mesajul transmis de Sir Alex Ferguson.

Jurnaliștii britanici au scris că primul lucru pe care britanicul l-a făcut după ce s-a trezit din coma indusă a fost să întrebe despre rezultatul lui Doncaster în ultima etapă a sezonului trecut. Sir Alex Ferguson speră să se recupereze cât mai curând pentru a putea fi din nou alături de clubul pe care îl iubește.

Sir Alex Ferguson uimește după ieșirea din spital

“Mă voi întoarce pe parcursul sezonului să văd echipa pe stadion. Până atunci, le doresc tot binele din lume lui Jose Mourinho și elevilor lui. Vă mulțumesc foarte mult,” a completat fostul tehnician al lui Manchester United. Wayne Rooney și Marcus Rashford sunt printre primii jucători care i-au răspuns pe Twitter.