Life

Ce s-a ales de Alex Florea, concurentul de la Vocea României și X Factor. Ce face pentru bani în Germania

Alex Florea, fost concurent la Vocea României, X Factor, dar și Eurovision, simte efectele pandemiei. A trebuit să plece în Germania pentru un trai mai bun, mai ales că a devenit și tată.
12.12.2021 | 14:06
Ce sa ales de Alex Florea concurentul de la Vocea Romaniei si X Factor Ce face pentru bani in Germania
Ce face Alex Florea in Germania pentru bani. Sursa foto: tabu.ro
ADVERTISEMENT

Cu siguranță vă amintiți de Alex Florea (29 ani), concurentul care în anul 2017, a participat alături de Ilinca Băcilă la Eurovision cu piesa ”Yodel It”, obținând locul 7 în finala competiției. Anii au trecut, iar odată cu sosirea pandemiei, planurile lui Alex Florea s-au dat peste cap.

De curând a devenit tată și radiază de fericire. În prezent se mai ocupă de muzică, dar nu așa cum o făcea în alți ani. Astfel, pentru a avea un trai decent, Alex, fost concurent și la X Factor și Vocea Românieia trebuit să plece în Germania.

ADVERTISEMENT

Alex Florea: ”Trebuie să mă descurc altfel până revenim cât de cât la normal”

În Germania, Alex este faianțar. A fost nevoit să facă acest lucru, din cauza lipsei evenimentelor și, totodată, pentru a-și putea întreține familia, deoarece în luna noiembrie a devenit tatăl unei fetițe.

De asemenea, Alex Florea are propriul home studio unde își dedică timpul pasiunii sale, muzica. El și partenera sa și-au botezat fiica Vivienne Sophie. Nu au în plan să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

”Pe 19 Noiembrie mi s-a născut fata. Da, mama ei e româncă, dar este nemțoaică cu acte în regulă. E aici de mică. Iar pe fata noastră o cheamă Vivienne Sophie.

Bineînțeles că încă mai fac muzică. Am propriul home studio. Am început diverse colaborări. Dar în contextul actual, mai greu cu evenimentele.

ADVERTISEMENT

Așa că trebuie să mă descurc altfel până revenim cât de cât la normal. Vara asta am fost pe litoral. Am avut un contract pe 3 luni. Căsătoriți nu suntem și nici nu cred că o vom face”, a mărturisit Alex Florea pentru Click!

Fiica lui Alex Florea
Fiica lui Alex Florea. Sursa foto: Click!

Alex Florea: ”Lucrez pentru tata”

În ceea ce privește meseria de faianțar, Alex Florea a dezvăluit că lucrează pentru tatăl său și este mulțumit că a mai învățat altceva pe lângă muzică. I-ar plăcea să rămână definitiv în Germania.

ADVERTISEMENT

”Momentan sunt în Germania şi lucrez pentru tata, mai învăţ o meserie. Lucrez în construcţii, sunt faianţar, am învăţat să pun faianţă.

Am venit iniţial doar pentru două luni, să-l ajut, după care planul era să plec în Anglia să fac muzică. Doar că planurile s-au schimbat şi e posibil să rămân aici definitiv”, a mai declarat Alex Florea.

Alex Florea a devenit cunoscut publicului după ce în 2017 a luat parte la Eurovision cu piesa ”Yodel It”, alături de Ilinca Băcilă. Ambii au ajuns până în finală și au obținut locul 7, un loc bun, în raport cu ultimii ani în care România nu s-a mai bucurat nici să fie printre primele locuri câștigătoare, nici să treacă măcar de semifinala competiției muzicale.

ADVERTISEMENT