Alex Ioniță, cel mai criticat om din tabăra CFR-ului! Ioniță
Alex Ioniță, dezamăgit după o nouă prestație slabă în tricoul CFR-ului

Pleacă Ioniță de la CFR?

Sunt mai multe voci care l-au criticat pe Alex Ioniță. Și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu crede că mijlocașul a greșit. Mai mult de atât, Vochin nu îi mai dă șanse lui Ioniță să continue la CFR Cluj. „Nu știu câte șanse va mai primi Alexandru Ioniță din partea lui Dan Petrescu. Ioniță ar trebui să dea mai mult, că a primit minute.

Spre deosebire de el, Costache a lăsat urme de fiecare dată când a intrat pe teren. Astăzi a dat două goluri”, a declarat Andrei Vochin, atunci când a fost chestionat despre schimbarea rapidă făcută de Dan Petrescu în timpul jocului cu Astra. De altfel, contrele între cei doi nu reprezintă o noutate. Și în mandatul precedent al „Bursucului”, Ioniță a fost mai mult rezervă. FANATIK a scris și despre reacția jucătorului atunci când a aflat că Petrescu se întoarce la echipă.

Atunci, Dan Petrescu acuza faptul că mijlocașul nu se află într-o formă bună de joc, dar a fost contrazis imediat de jucător. Ioniță spunea la vremea respectivă că probabil nu a înțeles strategia antrenorului și de aceea nu joacă foarte mult.

  • 3 goluri a marcat Alex Ioniță pentru CFR Cluj