Fotbal intern

Alex Ioniță cere să plece de la CFR Cluj. “Vreau să joc la Craiova!”

07.06.2019 | 22:18
Alex Ionita cere sa plece de la CFR Cluj Vreau sa joc la Craiova

Alex Ioniță a intrat în dizgrația lui Dan Petrescu, iar atacantul pe care CFR Cluj a plătit un milion de euro cere să plece de la campioana României la Universitatea Craiova, formație despre care FANATIK scria că a încercat să îl transfere și în perioada de mercato din iarnă.

Alex Ioniță cere să plece de la CFR Cluj

Alex Ioniță a fost criticat de Dan Petrescu la finalul play-off-ului Ligii 1 Betano, iar atacantul se gândește la plecare. CFR Cluj începe pregătirea pentru ediția 2019 – 2020 duminică, 9 iunie, iar fotbalistul a anunțat că vrea să evolueze pentru formația din Bănie. “Da, vreau să joc la Craiova”, a spus Alex Ioniță, conform sport.ro.

“Eu am mai spus că îmi plac mult cei de la Craiova, îmi place publicul de acolo, dar mai am 3 ani jumătate cu CFR. Dacă o să rămân, o să merg să întreb ce au de gând cu mine”, a mai spus Alex Ioniță, fotbalistul care a câștigat 3 titluri în ultimii 4 ani, cu Astra Giurgiu și CFR Cluj.

Alex Ioniță în meciul dintre CFR Cluj și Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
Alex Ioniță în meciul dintre CFR Cluj și Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu

“Nu am demonstrat ceea ce pot!”

CFR Cluj a plătit un milion de euro pentru transferul lui Alex Ioniță de la Astra Giurgiu, dar atacanul crede că până în prezent nu a demonstrat că merită acești bani. “În momentul ăsta consider că este cam mult pentru că nici nu am jucat foarte mult și nu prea am demonstrat ceea ce pot”, am mai spus Alex Ioniță. Acesta a comentat și în legătură cu decizia lui de a se logodi cu Cerasela. “Am făcut ceea ce am simțit pentru că am lângă mine o persoană care merită să faci acest pas.”

În perioada de mercato din iarnă CFR Cluj cerea 1,5 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Alex Ioniță să meargă la Universitatea Craiova. De partea cealaltă, fotbalistul le solicita oltenilor un salariu lunar în valoare de 25.000 de euro, dar Mihai Rotaru nu a dorit să îi ofere această sumă pentru a nu rupe vestiarul, în condițiile în care cei mai bine plătiți jucători de la U Craiova câștigă 12.000 de euro.

  • 1.500.000 de euro cerea CFR Cluj în iarnă pentru Alex Ioniță
  • 25.000 de euro cerea Alex Ioniță salariu pentru a merge la U Craiova