Alex Ioniţă, explicaţii halucinante! Cum a ajuns atacantul de 1,2 milioane de euro în Liga a 3-a!

Filon Stan   
in Fotbal intern
24/03/2018, 18:15
Alex Ioniţă, explicaţii halucinante! Cum a ajuns atacantul de 1,2 milioane de euro în Liga a 3-a!

În lumea fotbalului au fost creionate multe scenarii pentru care fostul jucător al Astrei, Alex Ioniţă, transferat pentru 1,2 milioane de euro la CFR Cluj, a fost trimis la echipa secundă. Unii au spus că nu s-a integrat, alţii au spus că a fost astfel menajat, dar jucătorul a demontat recent toate scenariile. A vrut el să meargă în Liga a 3-a!

“S-a interpretat greşit, nu am fost trimis la echipa a doua. Am fost întrebat dacă vreau să merg. De fiecare dată îmi face plăcere să joc fotbal, oriunde ar fi, chiar şi la liga a 3-a. Nu uit de unde am plecat. Aveam nevoie de un meci în plus şi am acceptat să merg acolo cu drag”, a mărturist fotbalistul. 

Cosmin Contra nu l-a putut urmări pe Alex Ioniţă în Liga a 3-a!

Forma slabă l-a făcut pe Alex Ioniţă să rateze şi echipa naţională! “Normal că îmi doream să fiu la naţională, dar trebuie să mă pregătesc, să prind un loc de titular în echipă, pentru că e foarte greu. Asta e cel mai important în momentul de faţă”, a spus Alex Ionita. Alex Ioniţă a marcat un gol, sâmbătă, pentru CFR, în amicalul cu ACS Poli, scor 3-1. 

Închide ×