Sport

Alex Ioniță, dezvăluiri din vestiarul lui CFR Cluj: „Atmosferă rece. Nu e o familie ca la Rapid”. Ce spune despre Dan Petrescu

Alexandru Ioniță (27 de ani) a vorbit despre perioada petrecută la CFR Cluj și consideră că nu există termen de comparație cu ceea ce se întâmplă la Rapid.
21.08.2022 | 16:48
Alex Ionita dezvaluiri din vestiarul lui CFR Cluj Atmosfera rece Nu e o familie ca la Rapid Ce spune despre Dan Petrescu
Alexandru Ioniță s-a întors la Rapid în toamna lui 2021. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a ajuns pe primul loc în SuperLiga, iar „giuleștenii” sunt în extaz după victoria cu 1-0 împotriva celor de la UTA.

Alex Ioniță nu regretă nicio secundă plecarea de la CFR Cluj: „Jucătorii își văd interesul individual, nu sunt o familie”

Junior Moraes a lăudat atmosfera de la Rapid și faptul că Adi Mutu a reușit să creeze un grup extrem de unit, lucru scos în evidență și Alex Ioniță.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul ofensiv consideră că nu există termen de comparație între atmosfera de la Rapid și cea de la echipa lui Dan Petrescu: „La CFR Cluj e rece atmosfera. Nu e o familie ca la Rapid. Nu știu cum să explic. Jucătorii își văd interesul individual”.

Aripa dreaptă în vârstă de 27 ani e de părere că ardelenii au o cu totul altă relație în vestiar: „Fac o treabă foarte bună, dar fiecare e mai mult pentru el, nu sunt o familie. E ceva total diferit”, a spus Alex Ioniță la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Care este secretul lui Adrian Mutu: „Apreciez foarte mult asta la el”

Alexandru Ioniță a fost rezervă la meciul cu UTA, însă jucătorul a fost impresionat de modul în care Adi Mutu a știut să gestioneze situația: „Mister vorbește cu mine. Apreciez foarte mult asta la el. Cu UTA n-am fost titular, dar a venit și mi-a explicat că are nevoie de mine în repriza a doua.

Nu era obligat s-o facă și apreciez foarte mult că își ia din timp ca să vorbim. Și-a prelungit contractul, sper să colaborăm cât mai mult timp”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ioniță a jucat în toate cele șase etape din acest sezon de SuperLiga și a reușit un gol cu Universitatea Craiova și un assist cu FCSB.

CFR Cluj a plătit pentru Alex Ioniță în 2018 un milion de euro, fiind unul dintre cei mai scumpi jucători transferați de către campioana României.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica îl consideră pe Alex Ioniță cel mai bun jucător al Rapidului

Mihai Stoica a surprins la Orange Sport și e de părere că : „Alexandru Ioniță este un jucător exponențial pentru RapidIoniţă mi s-a părut în acest început de sezon cel mai bun jucător al Rapidului, mi se pare mai bun decât era la Astra când a fost vândut la CFR. Mi se pare în cea mai bună formă fizică a carierei”.

Alexandru Ioniță este evaluat conform Transfermarkt la 450.000 de euro și a ajuns gratis la Rapid.

ADVERTISEMENT