Fotbal intern

Alex Ioniţă, mesaj emoţionant pentru Balaure, după ce jucătorul Astrei i-a dedicat golul cu Chiajna

25.08.2018 | 15:30
Alex Ionita mesaj emotionant pentru Balaure dupa ce jucatorul Astrei ia dedicat golul cu Chiajna

Alex Ioniţă, mesaj emoţionant pentru Balaure, după ce i-a dedicat golul cu Concordia Chiajna. Cei doi foşti colegi de la Astra Giurgiu, Alexandru Ioniţă şi Silviu Balaure, au rămas foarte buni prieteni după transferul lui Ioniţă la CFR Cluj, iar la primul gol marcat de Balaure pentru echipa din Giurgiu, acesta i l-a dedicat bunului său prieten, după cum îi şi promisese.

La finalul meciului cu Dunărea Călăraşi, Balaure şi-a explicat gestul, însă s-a ferit să ofere prea multe detalii: ”I-am promis lui Alex (n.r Ioniţă) că-i voi dedica un gol. M-a ajutat foarte mult, dar nu pot să vă dau mai multe detalii. Povestesc în fiecare seară cu el despre echipa naţională şi sper să ajungem amândoi acolo. Alex a fost supărat pentru înfrângerea CFR-ului şi pentru că nu a jucat, dar eu cred mult în el şi sper că-şi va reveni rapid”, a spus elevul lui Marius Măldărăşanu.

Alex Ioniţă, mesaj emoţionant pentru Balaure

Gestul făcut l-a emoţionat pe jucătorul campioanei, iar târziu în noapte i-a mulţumit. Mesajul lui Ioniţă pentru Balaure, postat pe un site de socializare: ”Mi-e greu să mă gândesc la ceea ce am simţit când am văzut faza golului marcat de Bala. Ţintuit în faţa televizorului, urmăream cu interes evoluţia fostei mele echipe şi a prietenului meu foarte bun, care astăzi a avut oportunitatea de a fi titular din nou pentru Astra. Prietenia legată între noi, depăşeşte multe bariere şi de câte ori unul dintre noi evolează, celălalt urmăreşte partida cu sufletul la gură.

În seara asta însă, am simţit ceva special înainte de starul meciului şi am privit jocul cu mult mai multe emoţii. Şi a venit golul… M-am bucurat enorm pentru Bala, ştiind cât munceşte şi cât de mult îşi doreşte să ajungă în top. Dar faza de după gol m-a lăsat fără cuvinte şi m-a făcut să îmi stăpânesc cu greu emoţiile. E prima dată în viaţa mea când mi se face o dedicaţie şi după o aşa reuşită, mândria este cu atât mai mare. Bala, îţi mulţumesc pentru această onoare şi îţi promit că nu te voi dezamăgi! Abia aştept să ne revedem, drag prieten, şi poate în viitor vom fi colegi în cel mai frumos echipament din lume: Cel galben”, este ce i-a transmis Ioniţă lui Balaure.

Alex Ioniţă, mesaj emoţionant pentru Balaure. Jucătorul campioanei CFR Cluj preia balonul într-un meci care a avut loc pe Arena Naţională
Alex Ioniţă, mesaj emoţionant pentru Balaure. Jucătorul campioanei CFR Cluj preia balonul

Imediat după super golul marcat în poarta celor de la Dunărea Călăraşi, Silviu Balaure s-a dus glonţ spre banca formației sale, de unde a scos un tricou pe care scria dedicaţia „Pentru A. Ioniță”. Cei doi au fost colegi la Astra Giurgiu timp de un sezon și jumătate, până când Alexandru Ioniță a fost transferat de către cei de la CFR Cluj.

Situaţia lui Ioniţă la CFR Cluj nu este dintre cele mai fericite, jucătorul nu intră prea des în planurile antrenorului, iar Iuliu Mureşan a avut de făcut o precizare prin care a lăsat să se înţeleagă că motivul pentru care acesta nu joacă prea des ţine strict de el: “Când nu joci deloc cu 3 antrenori: Petrescu, Edi, Conceicao – înseamnă că antrenorul e de vină, nu?”