Fotbal intern

Alex Ioniţă nu a uitat de Rapid! Ce a pictat pe globul său de Crăciun. Video

26.12.2018 | 09:51
Alex Ionita nu a uitat de Rapid Ce a pictat pe globul sau de Craciun Video

Deşi se află sub contract cu CFR Cluj, echipă care a plătit 1.000.000 de euro pentru a-l transfera de la Astra Giurgiu, Alex Ioniţă nu a uitat de Rapid Bucureşti, formaţie la care a jucat pentru prima dată fotbal din postura de fotbalist profesionist.

CFR Cluj a încheiat anul 2018 pe prima poziţie în clasament, cu 46 de puncte, la 6 în faţa FCSB-ului, echipă de pe locul doi, iar Alex Ioniţă şi Alex Păun au profitat din plin de timpul liber acordat de Antonio Conceicao cu ocazia Crăciunului. Cei doi fotbalişti ai campioanei României au mers în vizită la fabrica de globuri şi au pictat. VIDEO

Alex Ioniţă, gest frumos pentru Rapid! Nu a uitat echipa sa de suflet

Alex Păun a ales să deseneze o inimioară, iar Alex Ioniţă nu a uitat de iubirea sa pentru Rapid Bucureşti şi a pictat un brad. Sub acesta a scris anul 1923, când s-a înfiinţat gruparea din Giuleşti care evolueză în Liga a 3-a. “Cel mai urât brad din istorie. Am avut mai multe idei, dar nu am talent la desenat şi nu îmi place să bă bag unde ştiu că nu mă pricep. Regret că nu am jucat atât de mult cât mi-aş fi dorit. Eu cred că meritam mai mult”, a spus Alex Ioniţă pentru Telekom Sport.

Alex Ioniţă în timp ce arăta globul pictat special pentru Rapid
Alex Ioniţă în timp ce arăta globul pictat special pentru Rapid. Captură foto: Telekom Sport

Cotat de site-urile de specialitate la 1,25 milioane de euro, Alex Ioniţă a jucat pentru Rapid din ianuarie 2012 pânîă în ianuarie 2014, atunci când Astra Giurgiu l-a cumpărat cu 500.000 de euro. În sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, atacantul în vârstă de 24 de ani a jucat în 15 meciuri, a dat un gol şi a oferit o pasă decisivă. La campioana României a ajuns pe 20 ianuarie 2018 şi are un contract valabil până în vara anului 2022.

  • 1,25 milioane de euro este cota lui Alex Ioniţă, conform transfermarkt.com
  • 28 de meciuri, 6 goluri şi 3 pase decisive are Alex Ioniţă pentru prima echipă a Rapidului