Sport

Alexandru Ioniță s-a întors la Rapid! Pe ce perioadă a semnat mijlocașul. Update exclusiv

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunțat, în exclusivitate, pentru FANATIK, că Alex Ioniță este aproape de o revenire în Giulești.
16.09.2021 | 15:37
Alexandru Ionita sa intors la Rapid Pe ce perioada a semnat mijlocasul Update exclusiv
Mijlocașul Alexandru Ioniță II a revenit la Rapid, așa cum patronul Victor Angelescu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK, și a semnat un contract valabil pe trei ani. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT
16-09-2021
12:38

Alex Ioniță a revenit la Rapid

Mijlocașul Alexandru Ioniță II a revenit la Rapid, așa cum patronul Victor Angelescu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK, și a semnat un contract valabil pe trei ani.

”Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist și mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit și totul a venit de la sine.

Sper să facem o figură foarte bună și de la anul să ne propunem obiective mărețe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susțină la fiecare meci, ca și până acum”, a declarat Ioniță.

 

Luni, în ultima zi de mercato, Alex Ioniță a rămas liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu CFR Cluj.

La finalul lunii septembrie, Alex Ioniță va scăpa de suspendarea pentru dopaj și va putea reveni pe terenul de fotbal.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniță, pe cale să semneze cu Rapid

Victor Angelescu susține că sunt șanse mari ca Alex Ioniță să revină la Rapid. În plus, acesta spune că, luni sau marți, Rapid va avea o discuție cu jucătorul, pentru a stabili condițiile în care acesta va semna cu formația din Giulești.

„Are ușile deschise la noi și o să avem discuția decisivă luni sau marți. Să vedem în ce condiții vine la Rapid. Nu am avut timp, pentru că am fost prinși cu meciul de la Arad. A fost și Daniel Niculae plecat acolo.

ADVERTISEMENT

A rămas ca săptămâna viitoare să ne vedem cu el. Eu zic că da (n.r. sunt șanse mari să revină la Rapid)”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Inclusiv Alex Ioniță a declarat, zilele trecute, că este dornic să revină pe terenul de fotbal și că prima sa opțiune este Rapid.

ADVERTISEMENT

„Am reziliat luni, da. Aștept acum să se oficializeze. Trebuie să primesc decizia de la Comisie. Nu știu prea multe, e prima dată când îmi reziliez un contract. 

Acum, prima opțiune e Rapid. Daniel Niculae, președintele clubului, a discutat mai mereu cu Marius Niculae, care va fi impresarul meu. Vom vedea.

ADVERTISEMENT

Cel mai important e să revin în fotbal. Am stat mult timp departe și nu mai suportam. Aștept să mi se termine suspendarea, pe 30 septembrie, și sper să mă antrenez deja cu echipa cu care voi semna. Abia aștept să revin. De la 1 octombrie pot juca.

Din punct de vedere fizic, sunt pregătit. Dar, oricât de mult te-ai antrena singur, e altceva cu echipa. Am nevoie de meciuri, să mă antrenez cu echipa”, a declarat Alex Ioniță, zilele trecute, pentru GSP.

  • 100.000 de euro este cota lui Alex Ioniță, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT