Sport

Alex Ioniță, pus la zid după ce a primit de la ANAD o nouă suspendare: „Unii nu învață nimic. Va face acelaşi lucru, că el e acelaşi”

Alex Ioniță (27 de ani) s-a abonat la suspendări. Mijlocașul Rapidului a fost taxat de ANAD pentru că a încălcat termenii de la ultima suspendare, iar acum e aspru criticat.
02.07.2022 | 10:54
Alex Ionita pus la zid dupa ce a primit de la ANAD o noua suspendare Unii nu invata nimic Va face acelasi lucru ca el e acelasi
Alex Ioniță, criticat dur după ce a fost suspendat iar de ANAD. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

La mai puțin de un an de când și-a ispășit suspendarea, Alexandru Ioniță a primit o nouă pedeapsă de la ANAD. Mijlocașul Rapidului a fost taxat că a încălcat termenii de la sancțiunea precedentă.

Basarab Panduru a pus tunurile pe Alex Ioniță, care s-a ales cu o nouă suspendare din partea ANAD

Fost mare internațional și antrenor, Basarab Panduru (51 de ani) nu l-a iertat pe Ioniță, pe care l-a criticat aspru pentru că „a călcat pe bec”, din nou.

ADVERTISEMENT

„Suspendarea nu e din cale afară de drastică, urmează să expire pe 15 iulie, când începe campionatul. Nu a participat la niciun joc amical, probabil nu va participa la primul, al doilea meci, dar de pe 15 poate să joace.

Calci într-una pe bec, calci mereu, nu-mi zice că dacă ai călcat a doua oară, nu calci a treia, unii nu invaţă nimic. Toată lumea greşeşte, dar unii greşeşc întruna fără nicio problemă.

ADVERTISEMENT

Bine, şi el a cam plătit cu vârf si îndesat, să stai un an de zile nu e fără vârf şi îndesat, dar va face acelaşi lucru, că el e acelaşi. Mă gândeam că îl afectează statul de un an de zile, dar a revenit ca şi cum nu s-a întâmplat nimic, a jucat mult mai bine în primăvară decât unde a jucat înainte.

I-a fost mai greu, dar după a jucat şi şi-a revenit. Nu cred că îl afecetază suspendarea asta pentru că asta e nimic faţă de cealaltă.

ADVERTISEMENT

(n.r. – a pierdut trenul, îl va înlocui Ciobanu?) O să se urce din nou, pentru că e clar că pune presiune pe Ciobanu, nu e uşor să vină şi să fie titular în locul lui, om care a făcut ceva anul trecut.

Cred că va urca din nou, nu ştiu cât va dura însă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

De ce a fost suspendat Ioniță

Agenția Națională Anti-Doping l-a sancționat pe Alex Ioniță pentru că s-a antrenat pe stadionul din „Ștefan cel Mare” în perioada în care era suspendat. Noua pedeapsă e valabilă până la data de 15 iulie și, cel mai probabil, mijlocașul va rata startul de sezon din Superliga.

Ioniță nu are voie să joace în niciun meci amical în stagiul de pregătire pe care echipa lui Adi Mutu îl susține în Austria. Rapid are un debut de foc în Superliga. În primele trei etape le înfruntă pe rivalele la titlu, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT