Fotbal intern

Alex Ioniţă, răspuns la oferta Craiovei. “În iarnă trebuia să merg acolo!”

30.07.2018 | 18:02
Alex Ionita raspuns la oferta Craiovei In iarna trebuia sa merg acolo
ADVERTISEMENT

Alex Ioniţă, atacantul formaţiei CFR Cluj, a dat un răspuns la oferta venită de la CS Universitatea Craiova. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani nu a primit foarte multe şanse să joace la campioana României şi s-a arătat dispus să accepte orice ofertă, în cazul în care clubul din Gruia o să fie avantajată.

Mai mult, Alex Ioniţă a dezvăluit că orice fotbalist şi-ar dori să joace la CS Universitatea Craiova, toate acestea datorită atmosferei de pe “Ion Oblemenco”. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani susţine că echipa patronată de Mihai Rotaru îi aduce aminte de Rapid Bucureşti, echipă la care a debutat în Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniţă, răspuns la oferta Craiovei

“Încă nu ştiu nimic legat de această trecere. Am înţeles de interesul dânşilor, a fost vorba şi în iarnă să merg acolo, dar nu depinde doar de mine. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine, iar orice ofertă va veni bună pentru club şi pentru mine, voi fi dispus. Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cei de la Craiova cred că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti”, a spus Alex Ioniţă, la plecarea în Suedia alături de CFR Cluj.

Ce zice Alex Ioniţă despre plecarea lui Edi Iordănescu

Alex Ioniţă în meciul CFR Cluj - Malmo
Alex Ioniţă a jucat în CFR Cluj – Malmo, meci din Champions League

Alexandru Ioniţă a comentat şi în legătură cu decizia oficialilor de la CFR Cluj de a-l da afară pe Edi Iordănescu şi susţine că el şi-a dorit ca antrenorul alături de care a lucrat şi la Astra Giurgiu să ajungă în Gruia. “Cred că atitutdinea o vom schimba pentru ca la meciul din tur nu am reuşit să ne impunem aşa cum ar fi trebuit. Şi ca atmosferă este la fel, nu pot să comentez că a plecat Mister Edi şi am citit şi prin presă că eu aş fi fost capul şi cu Culio şi ca l-am fi dat afară. Nici nu se pune problema de aşa ceva. Eu mi-am dorit foarte mult să vină la CFR pentru că am făcut o treabă foarte bună alături de dânsul la Astra. Nu s-ar fi pus niciodată problema să nu-mi convină pentru că n-am jucat. N-am jucat pentru că nu am venit pregătit şi nu mi-au ajuns cele trei săptămâni de cantonament”, a declarata Alexandru Ioniţă la plecarea spre Suedia.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniţă vrea un salariu lunar de 25.000 de euro

Marcel Popescu, preşedintele formaţiei CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că oficialii din Bănie sunt interesaţi de serviciile lui Alexandru Ioniţă, dar că nu au discutat cu ardelenii despre un posibil transfer al atacantului în vârstă de 23 de ani. Până acum, Alex Ioniţă a jucat în 11 meciuri pentru CFR Cluj, majoritatea din postura de rezervă, şi a reuşit să înscrie un gol şi să dea o pasă decisivă.

În vârstă de 23 de ani, Alexandru Ioniţă a fost cumpărat de CFR Cluj de la Astra Giurgiu cu 1.000.000 de euro. Mihai Rotariu este dispus să plătească în schimbul atacantului cel mult 600.000 de euro. Problemele au apărut atunci când a venit vorba despre salariul pe care internaţionalul român l-a cerut ca să meargă la campioana României. Alex Ioniţă îşi doreşte 25.000 de euro pe lună, dar patronul oltenilor nu vrea să rupă vestiarul, în condiţiile în care cei mai bine plătiţi jucători din Bănie câştigă 12.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT