Ce pedeapsă a primit Ioniţă pentru semnele obscene arătate steliştilor

fcsb-astra, alex ionita suspendat

Alex Ioniţă, jucătorul celor de la Astra Giurgiu, a fost eliminat în etapa a 6-a din Liga 1 Betano în meciul cu FCSB - VEZI DETALII AICI. Fotbalistul de 22 de ani şi-a aflat miercuri pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Sentinţa a fost postată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Alex Ioniţă a fost suspendat două etape şi a primit o amendă 5.670 de lei. "În baza art. 63.1.g + 63.2.1 se sancţionează jucătorul ALEXANDRU IONIŢĂ (FC ASTRA) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei; În baza art. 51 din RD se suspendă jucătorul Ioniţă Alexandru pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 5670 lei; În baza art. 45.1 din RD, jucătorul va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 5670 lei", a comunicat LPF pe site-ul oficial.

Fotbalistul a fost eliminat în minutul 82 după ce a primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde - VEZI VIDEO AICI. Pe lângă Alex Ioniţă, a mai primit o suspendare şi Ionel Tersinio Gane. Antrenorul secund al lui Dinamo a fost eliminat de pe bancă la meciul contra celor de la CFR Cluj. Gane a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 4.500 de lei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Alte două incidente au fost pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină, însă judecarea cazurilor a fost amânată pentru 23 august. Este vorba de incidentele de la meciurile CSM Poli Iaşi-Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari-Gaz Metan Mediaş.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004