Life

Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, se reface după despărțire la festivalul momentului. Cum a fost surprins la Untold

Alex Leonte se reface din punct de vedere sentimental după despărțirea de Theo Rose, la Untold! Tânărul petrece alături de prietenii săi cei mai buni în capitala muzicii, Cluj Napoca!
06.08.2022 | 11:55
Alex Leonte fostul iubit al lui Theo Rose se reface dupa despartire la festivalul momentului Cum a fost surprins la Untold
Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Leonte a ales capitala distracției pentru a uita complet de Theo Rose! Nepotul lui nea Mărin se distrează în Cluj Napoca, la Untold, alături de câțiva prieteni.

Alex Leonte, la Untold după despărțirea de Theo Rose

Acum că este burlac din nou, n-ar fi de mirare ca tânărul dansator să vină cu vreo domnișoară pe la București, după terminarea festivalului!

ADVERTISEMENT

Publicația CANCAN.RO a postat câteva imagini cu Alex Leonte din mulțimea de la Cluj. Din videoclip reiese că acesta a depășit momentul tumultuos al vieții sale amoroase, care a fost în atenția presei 3 zile.

Leonte a postat și pe pagina sa de Instagram imagini de la Untold, festival unde și-a dorit foarte mult să ajungă. Pentru marele show din Ardeal și-a luat abonament încă din perioada când era cu Theo Rose.

ADVERTISEMENT

Leonte n-a mai renunțat la biletul de la Untold, chiar dacă fosta iubită nu a mai mers cu el, fiind ocupată cu Anghel Damian între timp. Ba chiar, este prilejul ideal pentru a-și da voie să zâmbească din nou și, de ce nu, să iasă la agățat!

Leonte a mers cu gașca la Untold, festival de unde a postat câteva filmulețe pe Instastory

„Ruptura a avut loc acum ceva timp”

Alex Leonte a scris un mesaj scurt și cuprinzător după ce s-a aflat de separarea de artista din Oltenia. Acesta a scris pe contul personal de Instagram un text pentru a lămuri anumite speculații apărute legate de fosta sa relație.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.

În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp. Departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Noi asta am făcut”, a scris Alex Leonte pe Instagram, la 2 zile după anunțul oficial al despărțirii.

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde