Sport

Un internațional român spune ”adio” burlăciei. Și-a cerut iubita de soție într-un decor de vis. Foto

Singurul fotbalist român care evoluează în campionatul nord-american de fotbal a decis să facă încă un pas important, de această dată în viața privată. Și-a dus iubita în insulele Seychelles și i-a oferit un inel.
17.12.2021 | 23:59
Un international roman spune adio burlaciei Sia cerut iubita de sotie intrun decor de vis Foto
ADVERTISEMENT

Insulele Seychelles sunt decorul ideal pentru a-ți cere iubita în căsătorie. Fotbalistul echipei Columbus Crew a decis să facă acest pas, iar aleasa inimii nu a ezitat și a spus ”Da”.

Pentru ca efectul să fie maximizat la maximum, fotbalistul a avut grijă ca din decor să nu lipsească buchetul de flori și șampania.

ADVERTISEMENT

Nu i-a impresionat pe americani, dar a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui

Alex Mățan a fost transferat în această vară de la Viitorul Constanța la Columbus Crew, pentru aproximativ 1,5 milioane de euro.

În campionatul nord-american, internaționalul român nu a rupt gura târgului, deși a bifat 28 de partide pentru Columbus, cele mai multe însă din postura de rezervă.

ADVERTISEMENT

Dacă pe americani încă nu i-a dat pe spate, iubita lui a rămas fără cuvinte atunci când fotbalistul a îngenuncheat și i-a oferit inelul de logodnă.

După câteva clipe de emoții și aritmie, Elena Livadariu, aleasa inimii lui Alex Mățan a spus ”Da”, iar cei doi au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandru Mățan (@alexmatan10_)

Alex Mățan are în plan mai multe investiții

Fotbalistul de 22 de ani știe că visul pe care îl trăiește din punct de vedere sportiv nu este unul care să dureze la nesfârșit, așa că Mățan și-a planificat viitorul financiar.

Chiar dacă MLS nu este cel mai darnic campionat din punct de vedere salarial, nu pentru fotbaliștii aflați la început de carieră cum este cazul lui, Alex Mățan speră să facă avere peste ocean.

ADVERTISEMENT

Visează să câștige ani mulți și să devină un magnat imobiliar. Și investițiile în monede virtuale îi fac cu ochiul fotbalistului.

”Banii mulți pe care sper eu să-i am îi voi investi în imobiliare, în primă fază, apoi în monedele virtuale.  

Părinții mi-au zis mereu să nu ascult de gura lumii. E mare și dură, n-o poate închide nimeni. Nu pot face asta în totalitate, dar încerc, pe cât posibil”, a detaliat fotbalistul.

ADVERTISEMENT