Sport

Alex Mateiu, accidentare gravă în finalul meciului U Craiova – Gaz Metan Mediaş! Are doi dinţi rupţi

Alex Mateiu a primit o lovitură puternică în plină figură şi a părăsit terenul în ambulanţă.
21.08.2021 | 20:40
Alex Mateiu accidentare grava in finalul meciului U Craiova  Gaz Metan Medias Are doi dinti rupti
Alexandru Mateiu, părăsind terenul cu ambulanţa. FOTO: FANATIK
ADVERTISEMENT

În minutul 88 al partidei Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş, Alexandru Mateiu a părăsit terenul accidentat, după un duel cu Izata.

Pigliacelli a degajat o minge din jumătatea proprie, Koljic a câştigat un prim duel la cap cu un adversar, iar mingea a sărit într-o zonă în care se aflau Mateiu şi Izata care au sărit după balon.

ADVERTISEMENT

Mateiu, doi dinţi rupţi

Jucătorul de la Gaz Metan Mediaş s-a înălţat neregulamentar, cu cotul sus, lonvindu-şi adversarul puternic în figură. Arbitrul a dictat fault şi i-a arătat „galben“ în primă fază. Dar, după ce l-a văzut pe Mateiu plin de sânge, a revenit asupra deciziei, eliminându-l pe Izata.

Echipa medicală a Craiovei a intrat rapid pe teren, Mateiu fiind vizibil chinuit de durere. Mai mult, arbitrul a solicitat intervenţia ambulanţei prezente la arenă. În cele din urmă, Mateiu s-a ridicat singur şi a mers în ambulanţă.

ADVERTISEMENT

Din primele informaţii obţinute de FANATIK, Alexandru Mateiu s-a ales cu doi dinţi rupţi în urma loviturii violente primite de la Izata.

Reghecampf: „Nu cred că un jucător vrea să dea cu cotul“

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf nu a vrut să vorbească foarte mult despre incidentul în care a fost implicat jucătorul său.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să discut despre asta. Nu cred că un jucător vrea să dea cu cotul şi să îşi pună în pericol un adversar. Suntem în 2021, lucrurile s-au schimbat, sunt 20 de camere pe teren, dar sunt jucători care se folosesc de cot în duelurile aeriene“, a spus Reghecampf.

O reacţie vehementă a venit din partea lui Ion Crăciunescu. Prezent în emisiunea Fotbal Club de la Digisport, fostul arbitru a cerut sancţiuni aspre pentru cei care îşi lovesc adversarii în acest mod.

ADVERTISEMENT

„Acum urmează Comisiile. Dați-le, fraților, 3 luni, 5 luni de suspendare pentru așa ceva! Fotbalul nu e cu cotul în gură. Nu suntem la box!“, a tunat Crăciunescu.

Bancu a păţit la fel. Rotaru a pus tunurile pe arbitri

Pentru Craiova, este a doua oară în două etape când un jucător de-al ei are de suferit după o lovitură în figură. În runda precedentă, la Arad, Nicuşor Bancu a primit o lovitură similară şi va trebui să poarte o proteză până în primăvara viitoare.

La finalul meciului de la Arad, Bancu era extrem de supărat şi a vorbit cu greu la flash-interviu: „Trebuie să facem ceva cu arbitrajele astea, nu se mai poate așa. A întărâtat ambele echipe arbitrul, i-a lăsat să joace foarte dur. Tot timpul ne călcau, ne loveau cu cotul. Azi nu s-a jucat fotbal, a fost altceva”.

La fel de deranjat de arbitraj a fost şi finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru. „O rușine de arbitraj. Trebuia să dea două roșii și un penalty. A făcut un act criminal!

Atacul criminal asupra lui Crețu, la Fedele și penalty-ul din minutul 85 la Baiaram. Trebuie să își ceară scuze. Vorbim despre un act criminal, repet”, a spus Rotaru, la Liga Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,50 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT