Alex Mateiu, sincer după U Craiova – Dunărea Călăraşi 1-0. “Atât am putut! Era groasă dacă nu câştigam!”

Iuliana Spirache   
in Universitatea Craiova
02/12/2018, 19:19
Alex Mateiu, sincer după U Craiova – Dunărea Călăraşi 1-0. “Atât am putut! Era groasă dacă nu câştigam!”
Alex Mateiu, felicitat de coechipieri după golul înscris pe "Ion Oblemenco". Mijlocaşul, sincer după U Craiova - Dunărea Călăraşi 1-0

Alexandru Mateiu, jucătorul care a înscris singurul gol al partidei U Craiova – Dunărea Călăraşi, scor 1-0, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, a vorbit la finalul întâlnirii care a avut loc pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Mijlocaşul se bucură că a reuşit să înscrie trei goluri pentru gruparea pregătită de Devis Mangia în actualul sezon din Liga 1 Betano şi susţine că oltenii au avut un meci greu cu Dunărea Călăraşi. Mai mult, Alexandru Mateiu a comparat partida cu echipa lui Dan Alexa cu una jucată împotriva CFR-ului sau FCSB-ului.

Alex Mateiu, sincer după U Craiova – Dunărea Călăraşi 1-0

“Nu s-a întâlmpat niciodată să am trei goluri într-un sezon. Deobicei începeam să marchez în martie. Sper să mai înscriu. A fost tensiune şi parcă era un derby cu CFR, Steaua sau Dinamo. Ne bucurăm că am câştigat cele trei puncte şi că este bine. În patru zile avem meci cu Chiajna, pe sintetic, şi trebuie să câştigăm. Eu cred că Mitriţă nu merita galben şi e păcat că o să lipsească în meciul următor. Atât am putut astăzi. Au fost foarte, foarte buni. Am pierdut nemeritat la Botoşani, iar dacă nu câştigam astăzi era groasă”, a spus Alexandru Mateiu.

“Presiunea este la fiecare partidă. Când jucăm pe teren propriu avem mereu presiuna victoriei. Era foarte important să câştigăm şi mă bucur că am reuşit. Îmi pare rău că Mitriţă şi Donkor vor lipsi cu Chiajna. Am mai jucat fără Mitriţă şi sper să o facem bine şi de data acesta. Arbitrul aşa a considerat şi el ştie foarte bine ce are de făcut. Am văzut tragerea la sorţi şi eu cred că avem şanse mari să ne calificăm. Ne vom bate cu Suedia pentru locul 2 pentru că Spania e favorită. Nu cred că se putea mai rău decât Spania”, a spus Nicuşor Bancu.

Închide ×