Alex Maxim, aproape de transferul la liderul din Turcia! Ce ofertă a primit Gaziantep

Traian Terzian   
în Fotbal international
13/01/2021, 12:23
Alex Maxim, aproape de transferul la liderul din Turcia! Ce ofertă a primit Gaziantep
Mijlocașul echipei Gaziantep, Alex Maxim, este aproape de transferul carierei, el fiind dorit de actualul lider din campionatul Turciei, Beșiktaș Istanbul. Sursă foto: Twitter

Mijlocașul echipei Gaziantep, Alex Maxim, este aproape de transferul carierei, el fiind dorit de actualul lider din campionatul Turciei, Beșiktaș Istanbul.

Internaționalul român a avut prestații apreciate la revelația sezonului și după ce a marcat și la ultima partidă a ajuns pe locul trei în clasamentul golgheterilor, cu nouă reușite.

La începutul anului, Maxim s-a declarat fericit că a ales să părăsească Germania și să meargă în Turcia, acolo unde a devenit un adevărat star.

Liderul din Turcia vrea să-l transfere pe Alex Maxim

Alex Maxim a renăscut sub comanda lui Marius Șumudică, iar acum cotidianul turc Fanatik anunță că liderul campionatului din Turcia, Beșiktaș Istanbul, este interesat de transferul său încă din această iarnă.

Jurnaliștii turci scriu că jucătorul este extrem de apreciat de antrenorul ”vulturilor”, Sergen Yalcin, care dorește să-l aducă la echipă pentru a-și întări linia de mijloc. Beșiktaș pregătește o ofertă și vrea să-i trimită la Gaziantep, la schimb cu Maxim, pe atacantul american Tyler Boyd și pe fundașul francez Nicolas Isimat-Mirin.

Sursa citată mai notează că internaționalul român ar fi tentat să accepte o astfel de mutare, mai ales că omul care a contribuit decisiv la renașterea sa, antrenorul Marius Șumudică, a fost demis de la Gaziantep.

În vârstă de 30 de ani, Alexandru Maxim evoluează pentru Gaziantep de la începutul anului trecut, iar în 33 de meciuri jucate în toate competițiile a reușit să marcheze 17 goluri.

După 17 etape scurse din Super Lig, ”Șumi” a lăsat-o pe Gaziantep pe locul 4 în clasament. În acest sezon, fosta sa echipă are un bilanț de opt victorii, șapte remize și două înfrângeri și un cumul de 31 de puncte, patru mai puține decât liderul Beșiktaș.

Mehmet Buyukekşi, președintele clubului Gaziantep, a declarat că despărțitea de Marius Șumudică a venit în urma declarațiilor ”inacceptabile” ale antrenorului român, care a criticat constant conducerea în ultima perioadă.

Închide ×